milupa Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Po poprawce kolegów umieszczam we właściwym wątku.Dzisiejsza rybka 53cm. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Gratki panowie!. To ja zapodam swojego mega-kleniozaura - starego, garbatego i pamiętającego chyba jeszcze 2-gą Wojnę Światową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 No Piekne kleniska koledzy.Milupa - pieknie pokazanyPatu - klenicho jak z przed wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 @patu- mi to wyglada na amura :D Zazdrosny Bujo Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Milupa nieźle wypasione to Twoje klenisko. Patu, Twoje zdjęcia miażdżą za każdym razem. Graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 @patu , piękny kleniuch . Czy to ten o którym mi pisałeś , że na brzula . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 No Piekne kleniska koledzy.Milupa - pieknie pokazanyPatu - klenicho jak z przed wojny Dzięki szkoda tylko że zdjęcie robione telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 @patu , piękny kleniuch . Czy to ten o którym mi pisałeś , że na brzula . Tak Pawle, dobrego wobka wszystko zeżre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam kolegów:)Dzisiaj pobiłem swoją życiówkę klenia (na spinning się staram je łowić od tego roku dopiero) Prawie żadna ryba mi nie dała tyle radości co ten kleń Cały tydz polowałem na niego heheh Warta mi wynagrodziła mega dużą silną wolę ,że się musi udać)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Dzisiejszy 50-taczek ..i 55centów do parki złowione na głęboko-schodzący wobler w miłym towarzystwie herr @garowego P.s oprócz tego inne klenie, bolo i jaziu na 45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Patryk,Niżej rybki by twarzy nie zasłaniały A ryby .... piękne! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Dzięki Remku.Moja papa jest niefotogeniczna , wolę schować się za łuskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 każdy tak mówi zobaczysz będą lepsze z poza tym jesteś na super drodze do świetnych zdjęć wędkarskich ... bo masz ryby i wielki zapał a to najważniejsze. Fajne to zdjęcie z podbieraniem przy pontonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 każdy tak mówi zobaczysz będą lepsze z poza tym jesteś na super drodze do świetnych zdjęć wędkarskich ... bo masz ryby i wielki zapał a to najważniejsze. Fajne to zdjęcie z podbieraniem przy pontonie. Dzięki.Dla mnie to idealne uzupełnienie mojej pasji jaką jest spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Patryk! Piękne ryby i zdjęcia, nic dodać nic ująć. Ja na Wisełce zacząłem łapać duże kleniory, ale w tarle. Po 3 rybach, zmieniłem miejsce... Dawno nie widziłem takich ryb na wiśle, a najlepsze, że brały przy takiej deszczowej pogodzie. Pozdro, Mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Dzięki .Moje już najprawdopodobniej po... złowione na głębokich miejscówkach na sdr-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 patu u mnie 2 tygodnie temu widziałem jak się tarły łowienie na napływach super moje pudełka wyglądają jakby ktoś je okradł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Tutaj również zamieszczę tego linka bo dotyczy on wydaje mi się przynęty kleniowej . Ja nazywam ją kleniowo - jaziowo - okoniową Ciekaw jestem Waszej opinii na temat tej przynęty . Zapraszam do zapoznania się z filmikiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 No to ja też zapodam fotkę z sobotnio/niedzielnego łowienia na żuki na rzece Biebrza i Netta.Klenik z Netty 47cm,największy z wyholowanych,na Biebrzy kabanik 50+ nie pozwolił się podebrać . Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Fajnie wybarwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Fajnie wybarwiony. Praktycznie wszystkie klenie i jazie łowione w czystych,mocno zarośniętych i dość głębokich rzekach Podlasia mają bardzo ładne,ciemne ubarwienie a zdarzają się egzemplarze prawie czarne,ze złotą łuską i karminowymi płetwami-piękne ryby,choć z wielkością bywa różnie .Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam,w niedzielę zrobiłe sobie popołudniowy wypad nad niewielką rzeczkę w okolicach Wrocławia. Klenie zaczeły się pokazywać na powierzchni w momencie kiedy świeciło słońce.Po zmianie miejsca ( w poprzednim jeden kleń ok. 30cm na chrabąszcza z powierzchni), w drugim rzucie na woblera Instinct-3 produkcji Andrzeja Lipińskiego(3 centymetrowy, kolor widać na fotce) wziął ładny, gruby, zdrowy klenik 40+.Ryba była bardzo silna i kilka razy próbowała wpłynąć między trawy rosnące w nurcie i wystające nad powierzchnię. Sprzęt jak zwykle u mnie: -kijek Mikado Ultraviolet 2.7 5-16g, -żyłka tym razem była gruba 0,22 (ze względu na zaczepy, chociaż jak wiadomo na cieńszych woblery lepiej pracują )-wobler Instinct-3 w kolorze zielono-żółtym, pływający Pogoda zmienna, ale cały czas ciepło, słonecznie. W międzyczasie kilka km dalej nad Wrocławiem była ulewa, u mnie świeciło słońce. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Super opisane i fajne zdjęcie! Dziękuję! Miło takie wiadomości przeglądać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Rzeczywiście, kolorowa wakacyjna rybka - dzięki Slavo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 hejka w końcu coś się ruszyło na mojej wisełce złowiłem kilka kleni a oto największy z dzisiejszego wypadu 48cm i jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi