miko169 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Komorów Małopolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 1,2 Narew i trening przed Finlandią 15-24. Na ryby raczej sie ni nastawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wisełka za bolcem ,ale dopiero 4-go 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Pstrągi na rzeczkach spokojnych i opustoszałych - bo wszyscy rzucą się na szczupłe i bolenie A nuż trafię konkretniejszy wylot chrusta, bo na jętkę jeszcze nie liczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jezioro Kaleńska, tak już od paru lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Niezmiennie od kilku lat 1maja rzeka warta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 1 maja Narew i Wisła, a 3 maja Wisła i Narew w tej kolejności. Narew- szczupaki, Wisła- bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 1 maj jezioro Debno błotne z lodzi3 zawody na warcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Niestety sezon wędkarski rozpoczyna się razem z sezonem weselnym czemu mnie ludzie zapraszają ?Plus taki że poniedziałek i wtorek mam wolne... mam nadzieję że zostawicie mi troszkę fiszów do połapania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Mam to samo, 1 i 2 maja out ale za to 3 i 4 ogień :-) Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 U mnie zalezy od pogody ale albo graniczny Bug, albo Podedworze a jak bedzie cieplo to moze pod namiot na Skomelno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 1 maja Bug.Bugiem trzeba zacząć po Bożemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Gdzie zaczynacie sezon szczupakowy ? U mnie to jak zwykle Suwalszczyzna.Ale jeszcze nie wiem jakie jeziora. Może na Litwę na dzionek skoczę... .to nie spotkamy się na J. Szlamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Woblerek48 będę od 30.04 do 03.05 środkowy wał od strony Hordyszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja standardowo ruszam na zalew mikorowski. Ktoś chętny na wspólny wypad?http://stajniagrazyny.zabookuj.eu/galeria/4/wedkarstwo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja standardowo ruszam na zalew mikorowski. Ktoś chętny na wspólny wypad?http://stajniagrazyny.zabookuj.eu/galeria/4/wedkarstwo.htmlO, wygląda na to, że się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Boleniowanie, tam gdzie ponoć ryby same na brzeg wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 1maja zegrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 1 maja: Wisla- bolenie, Zalew Kozlowo -szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 1 maja tradycyjnie bez spinningu. Choć ciągnie bardzo to poczekam aż się przewali pierwsza grupa. W poprzednich latach nad Warszawską Wisłą było tłoczno a to nie dla mnie. Wolę bardziej kameralnie. Może wbrew tradycji pójdę z feederem łowić Leszcze i Krąpie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Boleniowanie, tam gdzie ponoć ryby same na brzeg wychodzą Pod zaporą się nie liczy! 1wszy maja - Wisła - Boleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jak na razie to zapowiadają taką pogodę, że chyba kupię sobie pół litra parę red bulli i cały pierwszy maja będę się intensywnie przygotowywać do wieczornych imienin kolegi, korzystając z faktu, że rodzina mnie opuszcza i zostanę na chacie solo. Dzisiaj byłem na zwiadach za bolkami, zwiedziłem dwa jeziora i jedną rzekę. Cisza jak makiem zasiał i raczej do 1go się to nie zmieni bo ma być zimno. Woda za zimna to bolki hasać nie będą. Podobno na rzekach coś tam się już rusza więc życzę powodzenia tym co pojadą. Ja się na Wisłę nie wybieram bo nie lubię tłumów a takie raczej będą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Też Krisu uważam, iż na majówce będzie kicha. Oczywiście, gdzieś tam się ruszę, ale nie obiecuję sobie zbyt wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zobaczymy jeszcze zostało parę dni. Tylko, że to nie chodzi o pogodę 1szego. Na moich metach woda jest po prostu za zimna i ryby nieaktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zobaczymy jeszcze zostało parę dni. Tylko, że to nie chodzi o pogodę 1szego. Na moich metach woda jest po prostu za zimna i ryby nieaktywne.A ile stopni według twoich obserwacji powinna mieć woda żeby bolki były aktywne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi