Krisu23 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 16 to optimum, wtedy dostają jebca. Ale w górach z racji zimnego klimatu trochę się przystosowały i może to być 14 stopni. Ja patrzę zawsze na temperaturę u siebie w potoku. Jak mam tak 10-11stopni to wiem, że na jeziorze jest właściwa. Teraz max co było wczoraj to osiem stopni. W jesieni jest to samo. Jak temperatura spada poniżej 14(na zbiorniku) to schodzą do podziemia i mówią "do zobaczenia w przyszłym roku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja standardowo ruszam na zalew mikorowski. Ktoś chętny na wspólny wypad?http://stajniagrazyny.zabookuj.eu/galeria/4/wedkarstwo.htmlWidać że fajne rybki można tam połapać lecz zdjęcia w galerii pokazują że sporo ryb niestety nie wraca do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Widać że fajne rybki można tam połapać lecz zdjęcia w galerii pokazują że sporo ryb niestety nie wraca do wody Z galerii wynika, że 100 % ryb trafia pod drucianą szczotkę i w Kujawski z pierwszego tłoczenia ( zdjęcie z drucianą szczotą zajebiste ) Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Z galerii wynika, że 100 % ryb trafia pod drucianą szczotkę i w Kujawski z pierwszego tłoczenia ( zdjęcie z drucianą szczotą zajebiste )Ja w trakcie swojego pobytu sprawię, że będzie inaczej. Usmażę na oliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja w trakcie swojego pobytu sprawię, że będzie inaczej. Usmażę na oliwie Haha tylko nie zapomnij fotek porobić i wrzucić na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Koniecznie, do kalendarza C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Koniecznie, do kalendarza C&R Oczywiście na miesiąc Maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Galeria faktycznie zwala z nóg. Najlepsza jest "Zuzia i jej nowa pasja" mało się bułką nie udławilem. Pumba na lina jedziesz czy jerkówka też będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Aaa, no i jeszcze w celu zapewnienia świeżości mięsa ryby przetrzymywane na agrafkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Śląska Odra w Opolskim Pierwsze rzuty za bolkiem, kolejne za esoxem Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tym razem majówkę zaplanowałem na łowienie kleni. Miejscówka to rzeka Odra od okolic Głogowa do Wilkowa. Być może Barycz i jej ujście do Odry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 U mnie niestety plany na "majówkę" wzięły w łeb Może uda się wyskoczyć na Narew 2.05 ale to tylko po południu...majówkę zamierzam rozpocząć 8.05 na Pojezierzu Brodnickim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtar Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja najprawdopodobnie zaczynam majówkę dopiero po 4 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zacznę tradycyjnie 1 maja na poszukiwaniu boleni w Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Galeria faktycznie zwala z nóg. Najlepsza jest "Zuzia i jej nowa pasja" mało się bułką nie udławilem. Pumba na lina jedziesz czy jerkówka też będzie?Wszystko będzie grane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jezioro Rożnowskie, Dunajec 1,2 lub 3 maja atakujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grelo6 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 1maja opuszczę moją Gwdę zaatakuję na Noteci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Boleniowanie, tam gdzie ponoć ryby same na brzeg wychodzą To mi pokażesz, gdzie to jest, to się ustawię z kasarkiem i aparatem Otwarcie oczywiście boleniowe (i może kleniowe) i oczywiście na Oderce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Szykuje się 3-dniówka na Odrze - oczywiście stricte boleniowo , łódeczka spakowana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja w trakcie swojego pobytu sprawię, że będzie inaczej. Usmażę na oliwie No na oliwce to można tylko nie zapomnij zabrać szczotki drucianej, żeby te większe oczyścić z rdzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jak to jest z tym łowieniem z łodzi w maju? jest zakaz czy nie? bo połowa z łodzi się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zakaz masz tylko na poszczególnych wodach i podyktowany jest ochroną sandacza przed szarpakowcami, którzy udają że łowią szczupaki i okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dlugi weekend w agroturystyce pomiędzy Lipnem i Rypinem nad małym, zacisznym jeziorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 J. Lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Boleń-Odra-Trestno-BlizanowiceTaki plan na długi weekend ewentualnie wieczorem na kaczorka zapoluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi