Skocz do zawartości

Majówka 2015.

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro Szlamy na granicy białoruskiej z kolegą Rower26 - Łukaszem. Jak będzie słabo to pojutrze Boksze lub Litwa. Zależy od dostępności łódek i wiatru. Przy dużym wietrze na litewskim jeziorze 500 hektarów na elektryku słabo.

5.30 startujemy. 

no i jak wyniki?

Jutro Szlamy na granicy białoruskiej z kolegą Rower26 - Łukaszem. Jak będzie słabo to pojutrze Boksze lub Litwa. Zależy od dostępności łódek i wiatru. Przy dużym wietrze na litewskim jeziorze 500 hektarów na elektryku słabo.

5.30 startujemy. 

no i jak wyniki?

Nieżle. Z Łukaszem zlowiliśmy w sumie 13 sztuk. On 7 ja 6. Za to największy mój. 80+.

Moje wszystkie na Buster Jerka II. A próbowałem wielu przynęt. 

Łukasz wszyskie guma i wahadło.

Pogoda również dopisała.

Woda 12,5 stopnia. Szczupaki pełne ochoty do walki.

Niestety. Wiele łódek i wszystko wskazuje na to , że raczej połowili. I była rzeźnia. Żal patrzec.

Jutro mam dylemat. Szlamy czy Boksze.

Edytowane przez godski
  • Like 1

Wczoraj jezioro Lubiąż ja zaliczyłem wymiar - jeden osobnik na moje piórka :D , inne przynety lipa , kolega zaliczył jednego i miał drugie wyjście -guma reno killer Dragona fluo. 8 godzin na łódce. Ale miło spędziłem czas - tylko jednego jerka żal - odstrzelony - tonący- dobry :(

U mnie majówka jak na razie wypadła super ;) w 5h złowiłem 17 pstarągów 17-44cm na swojej roboty blaszki ;)

brały jak głupie pod każdym wodospadem, krzakiem, dołkiem, atakowały pewnie i ostro ! ;) 44cm juz był przy brzegu do podebrania 5sek później był spowrotem pod wodospadem ;)

niezapomniany wypad ;)

Edytowane przez Szymon3069
  • Like 1

U mnie majówka jak na razie wypadła super ;) w 5h złowiłem 17 pstarągów 17-44cm na swojej roboty blaszki ;)

brały jak głupie pod każdym wodospadem, krzakiem, dołkiem, atakowały pewnie i ostro ! ;) 44cm juz był przy brzegu do podebrania 5sek później był spowrotem pod wodospadem ;)

niezapomniany wypad ;)

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: A u mnie odwrotnie. Nigdzie i na żaden rodzaj przynęty :angry: