granvorka Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 2,05kg - 67cm później wrzucę filmik jak odpływa do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Jutro Szlamy na granicy białoruskiej z kolegą Rower26 - Łukaszem. Jak będzie słabo to pojutrze Boksze lub Litwa. Zależy od dostępności łódek i wiatru. Przy dużym wietrze na litewskim jeziorze 500 hektarów na elektryku słabo.5.30 startujemy. no i jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Poprawa PB - boleń 76cm na mojego wobka zbiera sie na burze wiec zawijam sie na sniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Pięknie Tomasz, właśnie miałem pisać z prośbą o wyniki. My ruszamy z kolega @laszczewskim 3.05 ... pogoda ma być lux. Pasta .. piękną Rapkę dziabnąłeś graty Edytowane 1 Maja 2015 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 u mnie dziś dramat masakra wiatr deszcz zero brań szczupłe nie startowały złapaliśmy z kumplem po ładnym okoniu i tyle ale jutro też jest dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Tomku, czy to było gdzieś w okolicach Pojezierza Brodnickiego może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Wiesci prosto z nad wody, sporo drobnego szczupaka. Najwiekszy 70tak. Jakies filmiki na gopro sa. Ogolnie mizeria. Ryby nie reagują na wobki ani na wieksze gumy. Najlepsza rozmiarowka 10-12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 U mnie totalna nędza. Jezioro Zwórzno koło Lidzbarka, nawet puknięcia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Na starorzeczach woda w górę, ryby spać. Mimo sporej populacji szczupaka efekty mizerne, szczupaki straciły dziś apetyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Krótka sesja z rana. Sama młodzież na kiju + 2 Okonie. Generalnie coś się działo choć mogłobyć lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszka Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 U mnie jak u predatora, kilka krotkich, jeden 8 dyszek (na sandre 12), rozmiarowka ta sama , wszystko w godzinach rannych. Teraz bylem 2 h i totalna cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Tomku, czy to było gdzieś w okolicach Pojezierza Brodnickiego może? tak na Olecznie ale z tego co wiem to na Brodnickim szału nie było słyszałem o zaledwie kilku szczupłych w okolicach 70 i okonkach ale oczywiście nie za dużych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Na Narwi padlina dwa brania bolków oba niezacięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Nic ciekawego, lało, wiało, padało, może dwie może 3 godzinki słońca,strach było wypłynąć łódką a, z pomostów zero.Ktoś tam złowił sporego szczupaka, teraz go smaży. MAKABRA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Jutro Szlamy na granicy białoruskiej z kolegą Rower26 - Łukaszem. Jak będzie słabo to pojutrze Boksze lub Litwa. Zależy od dostępności łódek i wiatru. Przy dużym wietrze na litewskim jeziorze 500 hektarów na elektryku słabo.5.30 startujemy. no i jak wyniki? Nieżle. Z Łukaszem zlowiliśmy w sumie 13 sztuk. On 7 ja 6. Za to największy mój. 80+.Moje wszystkie na Buster Jerka II. A próbowałem wielu przynęt. Łukasz wszyskie guma i wahadło.Pogoda również dopisała.Woda 12,5 stopnia. Szczupaki pełne ochoty do walki. Niestety. Wiele łódek i wszystko wskazuje na to , że raczej połowili. I była rzeźnia. Żal patrzec. Jutro mam dylemat. Szlamy czy Boksze. Edytowane 1 Maja 2015 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Na Bugu straszna nędza pół dnia czesania w 4 i zero kontaktu z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Narew marniutko na 10h dłubania wody, jeden 60-tak uderzył w meppsiaka roz.5O dziwo rybka w świetnej kondycji, obżarta i waleczna... W takim stanie również wróciła do wody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 U mnie 3 krótkie szczupaczki, dwa okonie i jaź ok. 50 cm poszedł mi z woblerkiem Krętlik pękł w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 U mnie podobna sytuacja, 3 szczupłe, największy ok 70 cm, wszystkie wypuszczone z powrotem do mamusi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Wczoraj jezioro Lubiąż ja zaliczyłem wymiar - jeden osobnik na moje piórka , inne przynety lipa , kolega zaliczył jednego i miał drugie wyjście -guma reno killer Dragona fluo. 8 godzin na łódce. Ale miło spędziłem czas - tylko jednego jerka żal - odstrzelony - tonący- dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ja chcąc być oryginalny pojechałem nad morze za resztką troci lub pierwszymi belonami. Niestety fala duża i ciężko było dojść do pierwszej rewy bez wody w spodniibutach. Poza jedną krewetką nadzianą na kotwicę na zero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Udało mi się wyrwać na dwie godziny na zbiornik Borowiec. Dwa szczupaki około wymiarowe + jeden spadek. Wszystko na aszychminki. Na wobki i gumy zero brań. Jutro Wisła w okolicach Puław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Wczoraj otwarcie na dolnym Sanie - woda piękna i żyje - 6 kleni na smużaki i 2 boleniki takie 50-tki na spiryta - 4 godzinki. Fajnie tylko słaba dostęność brzegowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) U mnie majówka jak na razie wypadła super w 5h złowiłem 17 pstarągów 17-44cm na swojej roboty blaszki brały jak głupie pod każdym wodospadem, krzakiem, dołkiem, atakowały pewnie i ostro ! 44cm juz był przy brzegu do podebrania 5sek później był spowrotem pod wodospadem niezapomniany wypad Edytowane 2 Maja 2015 przez Szymon3069 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 U mnie majówka jak na razie wypadła super w 5h złowiłem 17 pstarągów 17-44cm na swojej roboty blaszki brały jak głupie pod każdym wodospadem, krzakiem, dołkiem, atakowały pewnie i ostro ! 44cm juz był przy brzegu do podebrania 5sek później był spowrotem pod wodospadem niezapomniany wypad A u mnie odwrotnie. Nigdzie i na żaden rodzaj przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi