zetika16 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 U mnie majówka jak na razie wypadła super w 5h złowiłem 17 pstarągów 17-44cm na swojej roboty blaszki brały jak głupie pod każdym wodospadem, krzakiem, dołkiem, atakowały pewnie i ostro ! 44cm juz był przy brzegu do podebrania 5sek później był spowrotem pod wodospadem niezapomniany wypad Jak Ci się udało zmierzyć tego 44 cm ?? U nas wczoraj pogoda zmienna wiało i padało ... jeden ok 70 na pokładzie. Kilka opaslych mamusiek goniło jerki -mój numer jeden wczoraj salmo fatso 10 cm kolor płoci- kilka spadow. Reagował tylko na przynęty szarpane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 A u mnie odwrotnie. Nigdzie i na żaden rodzaj przynęty bo nie masz moich blaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Jak Ci się udało zmierzyć tego 44 cm ?? U nas wczoraj pogoda zmienna wiało i padało ... jeden ok 70 na pokładzie. Kilka opaslych mamusiek goniło jerki -mój numer jeden wczoraj salmo fatso 10 cm kolor płoci- kilka spadow. Reagował tylko na przynęty szarpane A no jakoś się udało ja na szczupaki jadę jutro 3 w nocy start! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Tylko nie bierz swoich blaszek bo wykłujesz wszystkie okoliczne szczupaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Tylko nie bierz swoich blaszek bo wykłujesz wszystkie okoliczne szczupaki...eee on chyba nie biorą na roz 1,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Majówka (zaporówka) - pełny arsenał przynęt, 6 godzin orania, zero współpracy i wreszcie pierwsza kontrola od 3 lat na zbiorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ja dzisiaj przez 4h nie miałem nawet brania... Wyłowiłem natomiast wkład od śmietnika z zawartością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Zacna zdobycz... zawsze coś. na złomu parę zeta pewnie by wpadło przy okazji ... u nas dzisiaj leje i pogoda do bani .... może jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 A u mnie odwrotnie. Nigdzie i na żaden rodzaj przynęty U mnie wczoraj podobnie , a raczej tak samo , nic nie pomagało .Nawet wyjścia pstrąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 U mnie wczoraj 13 h nad wodą-jeden pistolet i 82 cm dodatkowo kilka spadów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 jeden z 17 największy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Co tam w tle jest? . To spietrzenie wody? U mnie do bonusów majówki można doliczyć złamanie szczytówka w batsonie Edytowane 2 Maja 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Co tam w tle jest? . To spietrzenie wody? U mnie do bonusów majówki można doliczyć złamanie szczytówka w batsonie Nie to jest zwykły wodospad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszka Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 4h nad woda, wyjechał jeden 75+, poza tym totalna cisza. Jutro walka cały dzień, mam nadzieje, Żr cos sie wrzuci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 U mnie jeden pistolet pod 40 cm na 7h czesania wody... Skusił się na soft 4 play 8cm na zwykłej główce jigowej. Poza tym bida z nędzą... Inni chyba też nie połowili na tym jeziorze, ale to dobrze, przynajmniej nie została uszczuplona populacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Nie to jest zwykły wodospad Zazdroszczę rybnych wód.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 u mnie dziś lepiej 8 szczubełków w tym dwa miarowe , rewelacji nie było ale zawsze to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ja jutro jadę w to urocze miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Dzień drugi, tym razem j. Zarybinek, nędzy ciąg dalszy,jeden pistolecik ok 45cm.chyba się obrażę na PZW Ciechanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Wczoraj mala zwirownia przeczesana wzdłuż i w poprzek i stawek w lesie nawet pistolet nie ugryzł.Spotkałem znajomego po 2 szybkie i perła na oslode.Jutro Dunajec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Dzisiaj bylem nad jeziorkiem dziecinowskim.Łowiłem na woblerki własnej produkcji i złapałem szczupaczka 49 cm i jeden się spioł.polecam każdemu, świetne uczucie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) U mnie również same króciaki do znudzenia,przeważnie wszystkie na okoniówke kilka pasiaków też sie uwiesiło ale bez rekordów. Ładna mamuśka odprowadziła mi jerka pod samą burtę po czym odpłynęła wcale się nie spiesząc.Dwa takie same przypadki miałem rok temu,wszystko w tym samym miejscu.Tym razem pogardziła jerkiem od kolegi @Tomy.Jutro powtórka jestem dobrej myśli Edytowane 2 Maja 2015 przez adriano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Majówka na Podedwórzu klimat i towarzystwo super z rybami, wzdręga słabiutko żerowała, rozmowy z wędkarzami potwierdziły tylko że brał drobny szczupak i mała wzdręga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Wyniki na Żeliźnie mizerne woda coraz mocniej zarasta, wały Bobry dziurawią i dlatego nie chcą dopuiścić wody, masakra słyszałem że brał mały szczupak. Mosty wczoraj były zawody kilka wymiarków i tyle. Ogólnie nie ma czym się chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 San dzień drugi - 3 godzinki - jeden bolenik - miarowy na Ghousta i 2 kleniki - maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi