Skocz do zawartości

Majówka 2015.

godski

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie majówka jak na razie wypadła super ;) w 5h złowiłem 17 pstarągów 17-44cm na swojej roboty blaszki ;)

brały jak głupie pod każdym wodospadem, krzakiem, dołkiem, atakowały pewnie i ostro ! ;) 44cm juz był przy brzegu do podebrania 5sek później był spowrotem pod wodospadem ;)

niezapomniany wypad ;)

Jak Ci się udało zmierzyć tego 44 cm ?? :D

U nas wczoraj pogoda zmienna wiało i padało ... jeden ok 70 na pokładzie. Kilka opaslych mamusiek goniło jerki -mój numer jeden wczoraj salmo fatso 10 cm kolor płoci- kilka spadow. Reagował tylko na przynęty szarpane :D

Jak Ci się udało zmierzyć tego 44 cm ?? :D

U nas wczoraj pogoda zmienna wiało i padało ... jeden ok 70 na pokładzie. Kilka opaslych mamusiek goniło jerki -mój numer jeden wczoraj salmo fatso 10 cm kolor płoci- kilka spadow. Reagował tylko na przynęty szarpane :D

A no jakoś się udało ;)

ja na szczupaki jadę jutro :) 3 w nocy start! ;)

U mnie jeden pistolet pod 40 cm na 7h czesania wody... Skusił się na soft 4 play 8cm na zwykłej główce jigowej. Poza tym bida z nędzą... Inni chyba też nie połowili na tym jeziorze, ale to dobrze, przynajmniej nie została uszczuplona populacja.

U mnie również same króciaki do znudzenia,przeważnie wszystkie  na okoniówke :) kilka pasiaków też sie uwiesiło  ale bez rekordów. Ładna mamuśka odprowadziła mi jerka pod samą burtę po czym odpłynęła  wcale się nie spiesząc.Dwa takie same przypadki miałem rok temu,wszystko w tym samym miejscu.Tym razem pogardziła jerkiem od kolegi @Tomy.Jutro powtórka jestem dobrej myśli  :)

Edytowane przez adriano