Sławek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 W każdym roku możemy odkryć coś nowego. Dla jednego będzie to nowa przynęta, dla kogoś innego sposób jej prowadzenia. Ktoś odkryje połów dłuższymi/krótszymi kijami niż dotychczas albo nowe łowisko.Co było dla Was odkryciem 2009 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 ...ze sa jeszcze (jak dlugo? ) miejsca niespustoszone na Wisle, darzace wielce konkretnymi rybami. Podrecznikowo, bez odruchów obronnych i paniki na widok czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Chiciałbym je odkryć ale chyba jeszcze sporo pływania przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czaro73 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Moim odkryciem ubiegłego roku było-jest; - mój pirwszy zestaw castingowy- super forum jerkbait, a przede wszystkim ludzie, którzy go tworzą, którzy są kopalnią wiedzy, i którzy są tolerancyjni dla takich laików jak ja- Pracownia Art-Rod ( czytaj j/w ) - Jezioro Bytyńskie ( mam tylko 35 km ) Pozdrawiam Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Pierwszy, niepełny sezon z muchą - suche , jęteczki i chrusty, nimfy również spróbowałem. Złowiłem pierwsze lipienie i wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Ja sie nauczyłem w ubiegłym roku kręcić kołowrotkiem do tyłu . Dropszotowy zestaw wrzucony w nurt i skakanie ciężarkiem z nurtem. Oczywiście dzięki forum, choć ktoś to opisywał na przykładzie wpuszczania woblerów pod nawisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sławek
W każdym roku możemy odkryć coś nowego. Dla jednego będzie to nowa przynęta, dla kogoś innego sposób jej prowadzenia. Ktoś odkryje połów dłuższymi/krótszymi kijami niż dotychczas albo nowe łowisko.
Co było dla Was odkryciem 2009 roku?
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi