witek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Poszukuję trzech zakapiorów na ekstremalny wyjazd na duuuuuuże dorsze. Termin 13-20.03.2010, północna Norwegia (Skutvik-Vestfjorden), koszt 1400 zł/os. Plus koszty dojazdu, noclegu w trasie i inne poboczne aczkolwiek niezbędne....W cenie chata i łajba z dieslem.W chacie 4 sypialnie, 2 łazienki, sauna.Łajba 22 ft, 30 KM diesel.Wyjazd kameralny, planowany na 4 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 To Lofoty... piekne miejsce - latem Klaniaj sie wielorybom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Kuba, mam nadzieję na spotkanie z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja sie z nimi widzialem, kosztowalo mnie to 500 NOK (1988), ale bylo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Podbijam temat bo mnie coraz bardziej nosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Wziawszy to, co za oknem - rzeczywiscie bedzie survival. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi