Aztekaztecki Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam serdecznie. Czy ktoś miał styczność z modelem 3 generacji ? Słyszałem że są z nimi jakieś problemy, a rozmyślałem nad zagranicznym modelem - tylko pytanie czy nie wkopię się na minę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) witam Mam od roku .Początek tragedia nie odbija przycisk zwalniania szpuli.Serwis nie wiem czy wymienili sprężynkę ale do dnia dzisiejszego bez problemu.Brak bród innych defektów.Jak bym miał go teraz kupować wybrał bym DAIWE TATULA100HSL.Wybór należy do ciebie. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez woblerek48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Mam od premiery. Działa bez jakiejkolwiek wpadki.Rozczarowuje jedynie jakość plastików imitujących metal - w miejsce chromu mam teraz miedź :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Posiadam tatule i sx wiem ze ty pytasz o stx ale to dość podobne mutiki.Abu nabyłem miesiąc temu nad woda był tylko raz wiec nie mogę wypowiedzieć się na temat wytrzymałości ,ale powiem Ci ze abu lepiej leży w łapie od tatuli jest bardziej( spłaszczony ) bynajmniej w mojej dłoni.Taka moja uwaga co do abu ???? Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez bigbite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz100 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Mam SX i działa bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boobinio Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Miałem, używałem około roku i nic złego się nie działo. Teraz ma go kumpel i nie narzeka. Łowiłem nim max 40 gramowymi głowami czasem slajderami 10. Dwa razy smarowany na zębatkach nie było widać śladów zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi