Skocz do zawartości

Jerkbaitowy konkurs na imitację szczupaka - głosowanie

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Rozpoczynamy głosowanie na najlepszą imitację szczupaka.

Zgodnie z regulaminem będzie trwało 14 dni, więc 10 maja o 20-tej zamykamy głosowanie i zostanie ogłoszony zwycięzca.

Szczupak nr 1

JERK-NR-01-OK.jpg

Szczupak nr 2

JERK-NR-02-OK.jpg

Szczupak nr 3

JERK-NR-03-OK.jpg

Szczupak nr 4

JERK-NR-04-OK.jpg

Szczupak nr 5

JERK-NR-05-OK.jpg

Szczupak nr 6

JERK-NR-06-OK.jpg

Szczupak nr 7

JERK-NR-07-OK.jpg

Szczupak nr 8

JERK-NR-08-OK.jpg

Szczupak nr 9

JERK-NR-09-OK.jpg

Szczupak nr 10

JERK-NR-10-OK.jpg

Całe stadko

konkurs-01.jpg

konkurs-02.jpg

konkurs-03.jpg

• Like 11

Kapitalne prace. Lwią część chciałbym mieć we własnym arsenale. Gdybym miał jednak wybrać tę jedną... miałbym jeszcze większe trudności, niż teraz :D

Wyboru z pewnością nie ułatwia wykwint Andrzejowego kunsztu, choć tworzy przecież wspólny mianownik ;)

No i doczekaliśmy sie :D

Świetne zdjęcia Andrzeju  :good:

Nie wiem jeszcze którego wybrać...ale wszystkie lepsze od mojego :mellow:  Trzeba nad tym dłużej posiedzieć żeby wybrać.

Gratulacje dla każdego Twórcy za to zrobił, to kawał świetnej i profesjonalnej roboty :clappinghands:

Edit: Nie wiem czyj, ale pod względem proporcji najbardziej mi odpowiada, malowanie również bardzo naturalne... chciałbym umieć takiego zrobić... oddaje głos na przynętę pod numerem 4. Chociaż na pierwszym miejscu widzę co najmniej 5 przynęt :)

Edytowane przez Pasta

Masakra te woblery, wielki szacun dla Twórców, ciekawe jeszcze jak chodzą bo to też ważne, ale wygląd mają niesamowity. Mimo  że inne są lepiej dopracowane najbardziej w pudełku chciałbym mieć 7 bo kształtem chyba najlepiej imituje małego, wystraszonego szczupaczka który chciałby coś zjeść, ale boi się wystawić łeb z zielska żeby nie zeżarł go inny większy brat. 

Za to 3 chciałbym mieć żeby na niego patrzeć bo strach tym łowić żeby gdzieś nie urwać.

• Like 2