milupa Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Rozpoczynamy głosowanie na najlepszą imitację szczupaka.Zgodnie z regulaminem będzie trwało 14 dni, więc 10 maja o 20-tej zamykamy głosowanie i zostanie ogłoszony zwycięzca. Szczupak nr 1 Szczupak nr 2 Szczupak nr 3 Szczupak nr 4 Szczupak nr 5 Szczupak nr 6 Szczupak nr 7 Szczupak nr 8 Szczupak nr 9 Szczupak nr 10 Całe stadko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Kurcze, musze sie przespac przed podjeciem decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 2. Ciekawe kto zrobił 9? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No i weź tu się panie zdecyduj Od razu widać, że to u nas jest światowy poziom lure buildingu. Dla mnie każdy zasługuje na wygraną i bardzo ciężko będzie jednak wybrać faworyta. Jedna nocka to za mało, żeby się z tym przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1960 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 dla mnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wypas! Już wybrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Kapitalne prace. Lwią część chciałbym mieć we własnym arsenale. Gdybym miał jednak wybrać tę jedną... miałbym jeszcze większe trudności, niż teraz Wyboru z pewnością nie ułatwia wykwint Andrzejowego kunsztu, choć tworzy przecież wspólny mianownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Fantastyczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) No i doczekaliśmy sie Świetne zdjęcia Andrzeju Nie wiem jeszcze którego wybrać...ale wszystkie lepsze od mojego Trzeba nad tym dłużej posiedzieć żeby wybrać. Gratulacje dla każdego Twórcy za to zrobił, to kawał świetnej i profesjonalnej roboty Edit: Nie wiem czyj, ale pod względem proporcji najbardziej mi odpowiada, malowanie również bardzo naturalne... chciałbym umieć takiego zrobić... oddaje głos na przynętę pod numerem 4. Chociaż na pierwszym miejscu widzę co najmniej 5 przynęt Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Od razu mi wpadł w oko. Numer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Masakra te woblery, wielki szacun dla Twórców, ciekawe jeszcze jak chodzą bo to też ważne, ale wygląd mają niesamowity. Mimo że inne są lepiej dopracowane najbardziej w pudełku chciałbym mieć 7 bo kształtem chyba najlepiej imituje małego, wystraszonego szczupaczka który chciałby coś zjeść, ale boi się wystawić łeb z zielska żeby nie zeżarł go inny większy brat. Za to 3 chciałbym mieć żeby na niego patrzeć bo strach tym łowić żeby gdzieś nie urwać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wujek super to postrzegasz Fakt jest taki że każdy ma duszę nawet te mniej super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Kolejny razy oglądam i dochodzą do całkiem innych wniosków Czy 1 i 2 to z jednego wylęgu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Nr 4 rozwala!Im dłużej patrzę na tego grubaska, tym bardziej apetyczny się zdaje Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez PLECIONA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 wow, wow, wow ! Piękne prace! Jeżeli te przynety chodzą chociaż w połowie tak dobrze jak wyglądają to będą naprawdę kozak!Jeszcze nie zdecydowałem, na którego pajka zagłosuję ale waham się między 3 a 4 PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Mnie to 10 rozwaliło . Zajebisty zielony szczurek. Banan od ucha do ucha :lol: Jeszcze nie zdecydowałem, na którego pajka zagłosuję ale waham się między 3 a 4 Głosuj na dwa , ja tak zrobiłem i zdaje się dodało do statystyki obydwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Niesamowite imitacje, gratulacje dla twórców. Po niektórych bez problemu można stwierdzić spod których rąk wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wybrałem 3 chociaż 10 jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Mnie to 10 rozwaliło . Zajebisty zielony szczurek. Banan od ucha do ucha :lol: "Szczurek" dostał mój głos ,liczę na dobry wynik Zagłosowałem na tą imitację bo autor podszedł typowo na luzie i z humorem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Fajne fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nr 4 a pozycja nr 9 hmmm domyślam się czyja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Piękne prace głos leci na nr.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nr9 i 10 mozna stwierdzic czyje bez wiekszego problemu:) Ale decyzja ciezka trzeba przyznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Stawiam browara, że 10 jest autorstwa Pride ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Stawiam browara, że 10 jest autorstwa Pride Nieletnim nie sprzedają alkoholu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi