Pride Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja swój głos też już oddałem widać gołym okiem, że koledzy bardzo się postarali, prace na najwyższym poziomie Która moja niestety zdradzić nie mogę chociaż Ci co regularnie śledzą wątek już pewnie wiedzą @Wil musisz poczekać do zakończenia konkursu na potwierdzone info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nieletnim nie sprzedają alkoholu Eee skombinuje się. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Miazga. Wszystkie to arcydzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Czapki z głów Wszystkie prace są genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Gratulacje dla Twórców,to są dzieła sztuki Ciężko wybrać tego jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Dorzucę trochę oliwy do ognia. Czemu ten lakierowany ogórek zbiera więcej głosów niż arcydzieła sztuki rzeźbiarskiej 1 i 2??? Przecież wyglada jak seryjna wytłoczka z pianki. Produkcja masowa za progiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Nie wiem jak Wy koledzy i koleżanki ale mnie najbardziej prawdziwego szczupłego z moich wód przypomina nr. 4 i ten właśnie otrzymał mój głos. Moim zdaniem należy ocenić podobieństwo do natury i jednocześnie jakość wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Fotografia potrafi zmienić w sposób zasadniczy postrzeganie tego co w realiach wydaje się być inne. Starałem się ujednolicić sposób prezentacji, spojrzenia, oświetlenia przedmiotów. Stąd zdjęcia w świetle zastanym + studio / szparowanie. Dla mnie liczył się efekt wizualny, tak by prace były ciekawe, atrakcyjne dla oka, przyciągały wzrok i spójne graficznie. Jako forumowicz też mam dylemat którego jerka uhonorować głosem, wierzę, że będzie to wybór obiektywny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Stąd zdjęcia w świetle zastanym + studio / szparowanie. o to to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Sezon ogórkowy w końcu nadciąga wielkimi krokami Dla mnie "4" za przemyślaną konstrukcję, dbałość o szczegóły oraz płetwy, które są po to aby zdobić a nie gasić pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Fotografia potrafi zmienić w sposób zasadniczy postrzeganie tego co w realiach wydaje się być inne. Starałem się ujednolicić sposób prezentacji, spojrzenia, oświetlenia przedmiotów. Stąd zdjęcia w świetle zastanym + studio / szparowanie. Dla mnie liczył się efekt wizualny, tak by prace były ciekawe, atrakcyjne dla oka, przyciągały wzrok i spójne graficznie. Jako forumowicz też mam dylemat którego jerka uhonorować głosem, wierzę, że będzie to wybór obiektywny. Uważam że wykonałeś świetną robotę , moim zdaniem jakość zdjęć oraz umiejętność wykorzystania światła jak i samego aparatu w pełni ukazuje piękno tych rękodzieł.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Być może narażę się na tym forum ale uważam, że dodawanie płetw tym bardziej do wabików szczupakowych tej wielkości to przerost formy nad treścią. Moje pytanie brzmi jaka jest trwałość tych "dodatków" po ataku dużego szczupaka. NIE,NIE, niem mam zamiaru nikogo krytykować bo prace są naprawdę piękne i każda ma w sobie to coś. Trudno wybrać tą jedną. Pełen szacunek dla Wszystkich za włożoną pracę i za czas który został poświęcony żeby nas uroczyć takimi widokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Być może narażę się na tym forum ale uważam, że dodawanie płetw tym bardziej do wabików szczupakowych tej wielkości to przerost formy nad treścią. Moje pytanie brzmi jaka jest trwałość tych "dodatków" po ataku dużego szczupaka. NIE,NIE, niem mam zamiaru nikogo krytykować bo prace są naprawdę piękne i każda ma w sobie to coś. Trudno wybrać tą jedną. Pełen szacunek dla Wszystkich za włożoną pracę i za czas który został poświęcony żeby nas uroczyć takimi widokami. Nie wiem czy zapoznałeś się z założeniami tego konkursu ale chyba nie, oceniany jest wygląd zewnętrzny przynęty, a nie kwestie użytkowe.Co do pytania to proponuję zrobić to w oddzielnym wątku, ten pozostawmy kwestiom konkursowym. http://jerkbait.pl/topic/52133-jerkbaitowy-konkurs-na-imitacj%C4%99-regulamin/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Świetne przynęty, styl wykonania zdradza od razu kilku autorów szczupaczątek.Fotki mocno pro.Wybór będzie trudny, można by pojechać klasykiem: "Osiołkowi w żłobie dano: w jednym owies esox w drugim... Uchem strzyże, głową kręci i to pachnie i to nęci." Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Vigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dorzucę trochę oliwy do ognia. Czemu ten lakierowany ogórek zbiera więcej głosów niż arcydzieła sztuki rzeźbiarskiej 1 i 2??? Przecież wyglada jak seryjna wytłoczka z pianki. Produkcja masowa za progiem...Określenie "lakierowany ogórek" mnie zabiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wow! To niesamowite, same śliczności. Gratuluję twórcom kreatywnego podejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja też już dałem głos, i podejrzewam, że znam tego starego wróbla (tzn. wiem kto zacz) ale będę bardzo pozytywnie zaskoczony jeżeli mojego faworyta robili jakieś młode wilcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 "milupa" zmartwię cię. Zapoznałem się z regulaminem ( było to dość dawno i mogło coś umknąć). Nie mniej jeśli ktoś prezentuje prace wyczerpujące cyt. "znamjona przynęty" to ja czuję sie upoważniony do oceny za " cały dobytek inwentarza" . Koniec kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 "milupa" zmartwię cię. Zapoznałem się z regulaminem ( było to dość dawno i mogło coś umknąć). Nie mniej jeśli ktoś prezentuje prace wyczerpujące cyt. "znamjona przynęty" to ja czuję sie upoważniony do oceny za " cały dobytek inwentarza" . Koniec kropka. "mirkor" martwię się tylko o rodzinę, na pewno nie takimi błahostkami. Jeżeli czujesz cyt. "sie" upoważniony do oceny za cały "dobytek inwentarza" to musiałbyś każdą z przynęt przetestować w warunkach łowiska bo tylko to dałoby Ci możliwość pełnej oceny, w tym konkursie została przyjęta formuła oceny wyglądu zewnętrznego jako imitacji szczupaka. Jest to konkurs zaproponowany przez Janusza @Woblery z Bielska, jeżeli uważasz że nie spełnia Twoich standardów to zapraszam do przygotowania kolejnego konkursu, chętnie pomogę w organizacji. P.S. Nie wiem też skąd bierze się ta uszczypliwość z wytykaniem błędów ale jak Sam widzisz łatwo to wytknąć każdemu, nawet prostą literówkę. Koniec offtopu, nie psujmy kolegom zabawy przy głosowaniu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wysoki poziom wykonawstwa. Ciekawe jak pracują w "terenie". Trzeba sesję w basenie olimpijskim z kamerami zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emson Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Czadowe, szczególnie te z płetwami mi się podobają takie cukierki, że szkoda do wody wrzucać.Jednak jeden mi tu nie pasuje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Malowanie jest już tak doskonałe że żadnych poprawek nie trzeba robić szczególnie nr 4.Kolor jak żywa ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Szacun dla wszystkich Twórców...ale dokonać wyboru trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Powinny być 3 głosy do oddania bo jeden to zdecydowanie za mało.Generalnie wg mnie 1-4 są bardzo real dzięki płetwą.Gablota z nimi wszystkimi to jest to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Prida masz mój głosik Ale mam takie pytanie ? Do jakiego stylu go porównać Kubizm czy art deco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi