Andrzej Stanek Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Mam przewagę nad Wami, przejrzałem jeszcze raz wszystkie jerki i głosuję na numer "6". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dziękówa odpowiadając na pytanie.... Prideyzm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) A ja na 7 Andrzej czego akurat głos dajesz na nr 6 ???? Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Andrzej czego akurat głos dajesz na nr 6 ???? Bo to fajny jerk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Fajne to są wszystkie Podobno, podobno to konkurs na najlepszą imitację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Podziękowania dla Twórców za włożony wysiłek oraz inwencję . Prace są świetne,i tylko szkoda,że nie można wszystkich uhonorować wygraną...dla mnie remis w tym konkursie byłby najodpowiedniejszy . Podziękowania także dla Janusza za pomysł na konkurs,oraz wszystkich zaangażowanych w jego organizację.Brawo!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Fajne to są wszystkie Podobno, podobno to konkurs na najlepszą imitację A pokaż mi taką która nie jest "najlepszą". Każdy ocenia według własnego widzi mi się... Mnie się widzi ten najlepszy, oddałem na niego swój głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Mój głos leci na nr 5Choć podobają mi się wszystkie... I dla wszystkich znalazł bym miejsce w pudle... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Szacun Panowie dla was za te dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 A pokaż mi taką która nie jest "najlepszą". Każdy ocenia według własnego widzi mi się... Mnie się widzi ten najlepszy, oddałem na niego swój głos. Uhuhu, ale opryskliwa defensywa Dla zgrywu czepiłem się "fajnego jerka" (nie mylić z fajną imitacją) a tu takie kwiatki Dla mnie nr 4 jest poza konkurencją. Jako imitacja właśnie. Czy to fajny jerk? Tego nie wiem. Jako jeden z niewielu miałeś wszystkie w rękach, więc akurat to dane było Tobie ocenić. Choć bez pełnego wodowania to... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wszystkie szczupaczki super ale najbardziej na moją wyobraźnię działają 3 i 9. Głos mógł być tylko jeden dlatego po dłuższym namyśle wybieram numer 3 Mam nadzieję, że kiedyś zagości w moim pudle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wszystkie fajne, ale 1 i 2 wymiatają, real niesamowity. Coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Kontaktowałem się z wróżbitą Maciejem, ma wygrać trójka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 To jak możesz zapytaj się jeszcze, czy jutro bolki będą brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 To jak możesz zapytaj się jeszcze, czy jutro bolki będą brały będą brały ostro, ale nie Tobie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Gratulacje dla wszystkich Twórców, ale 8 chciałbym mieć w swoim małym arsenale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Panie i Panowie niecałe 200 głosów na tak potężnym forum, mamy jeszcze 4 dni żeby głosować liczę że głos odda przynajmniej 10% wszystkich użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Panie i Panowie niecałe 200 głosów na tak potężnym forum, mamy jeszcze 4 dni żeby głosować liczę że głos odda przynajmniej 10% wszystkich użytkowników Wystaw je w dziale sprzedam, najlepiej licytacja od złotówki. Aktywność murowana, minimum tysiąc wejść na godzinę... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Albo wysłać wiadomość z zaproszeniem do głosowania do wszystkich użytkowników forum oczywiście o ile jest to możliwe technicznie Pisanie do każdego z osobna raczej nie wchodzi w grę bo wtedy mielibyśmy konkurs 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Albo wysłać wiadomość z zaproszeniem do głosowania do wszystkich użytkowników forum oczywiście o ile jest to możliwe technicznie Pisanie do każdego z osobna raczej nie wchodzi w grę bo wtedy mielibyśmy konkurs 2018 Powinno się udać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ja moj głos oddaje na nr 3 :-) Chociaz nie było łatwo wybrać :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Jak dla mnie zdecydowanie numer 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Jak dla mnie 3 i 4 miazga ale i pare innych krasiwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Przypominam że o 20-ej zamykamy lokal wyborczy, więc jeszcze tylko kilka godzin na głosowanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ostatnia godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi