Skocz do zawartości

Jerkbaitowy konkurs na imitację szczupaka - głosowanie

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Oficjalnie ogłaszam że głosowanie w konkursie zostało zamknięte.

Zwycięską imitacją został wobler z numerem 3, jest to produkcja kolegi Łukasza - @kacper524 - Gratuluję 

Jego dzieła możemy podzielać w ty wątku:

http://jerkbait.pl/topic/15660-%C5%82k-hand-made/page-19

• Like 2

Jako że szczupaki dotarły do mnie niepodpisane to sam dochodziłem który jest czyj ;)

Poniżej opisane, tylko nie wiem który jest MateuszaDDZ, a który jego kobiety stąd oba są podpisane jako jego

Szczupak nr 1 - MateuszDDZ

JERK-NR-01-OK.jpg

Szczupak nr 2 - MateuszDDZ

JERK-NR-02-OK.jpg

Szczupak nr 3 - kacper524

JERK-NR-03-OK.jpg

Szczupak nr 4 - Lesiewicz

JERK-NR-04-OK.jpg

Szczupak nr 5 - Pasta

JERK-NR-05-OK.jpg

Szczupak nr 6 - Adashhh

JERK-NR-06-OK.jpg

Szczupak nr 7 - Rybson

JERK-NR-07-OK.jpg

Szczupak nr 8 - Woblery z Bielska

JERK-NR-08-OK.jpg

Szczupak nr 9 - Melanżyk

JERK-NR-09-OK.jpg

Szczupak nr 10 - Pride

JERK-NR-10-OK.jpg

Całe stadko

konkurs-01.jpg

konkurs-02.jpg

konkurs-03.jpg

Tak gwoli wyjaśnienia - Mateusz pomalował jedynkę, dwójka wyszła z pod kobiecego pędzla :)

Jakby ktoś wciąż jeszcze zastanawiał się, czy kobiety nadają się do zabawy "w te klocki", może sobie porównać Jej i pozostałe prace. Ja nie mam wątpliwości :rolleyes:

• Like 1

Ja jestem jak najbardziej zadowolony z wyniku. Dziękuję wszystkim - chyba 23 albo 24 osobom, które oddały na mnie swój głos. Zgłaszając się do konkursu, na pewno nie spodziewałem się, że mój pajk zajdzie aż tak wysoko, bo to dopiero moje skromne początki. Chciałbym również podziękować pozostałym za możliwość rywalizacji i zapewnienie na prawdę wysokiego poziomu rywalizacji. Podziękowania również należą się Andrzejowi za znakomite fotki, Milupie za ogarnięcie wysyłek i głosowania oraz oczywiście Januszowi bez którego nie byłoby tego konkursu.

To co teraz może okoń?

• Like 4

Dziękuję za gratulacje. Jestem bardzo miło zaskoczony, nie spodziewałem się że mój szczupak aż tak się spodoba. Po części jest to zasługa Andrzeja który wykonał perfekcyjne fotki ukazujące wszystko co trzeba  :) Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki  :)

Edytowane przez kacper524
  • Like 2

Gratulacje dla zwycięzcy ! ;-) chyba wszystkich nas zaskoczył :D

Przyznam szczerze, że byłem pewny, że nr 3 nalezy do kolegi Lesiewicza! Darku ja swój głos oddałem właśnie na nr 4 gdyż według mnie jest to najlepiej dopracowana przynęta.

Pozdr

M

Gratulacje dla zwycięzcy ! ;-) chyba wszystkich nas zaskoczył :D

Przyznam szczerze, że byłem pewny, że nr 3 nalezy do kolegi Lesiewicza! Darku ja swój głos oddałem właśnie na nr 4 gdyż według mnie jest to najlepiej dopracowana przynęta.

Pozdr

M

Zgadza się, za to Twoja pewnie ładnie chodzi ;)

Szczerze powiedziawszy to zabrakło mi w tym konkursie oceny pracy przynęty, jakieś krótkie filmiki z prowadzenia i wtedy kompetycja byłaby pełna a tak ocenialiśmy tylko pod względem oprawienia w ramki.

Najważniejsze że wygrała przynęta która najbardziej podobała się forumowiczą. Chodziło przede wszystkim o zabawę i o pokazanie swoich umiejętności. Na pewno wezmę jeszcze udział w jakimś konkursie bo podobało mi się podejście organizatorów jak i samych twórców. Jeszcze raz gratuluję zwycięzcy.

• Like 3

Piękne prace gratuluję zwycięzcy jak i wszystkim biorącym udział.

Moimi faworytami były prace nr 2, 3, 4, ale @Pride'a "ŻABA"- jak to określiła moja małżonka- budzi moją największą sympatię :) :D

Gratuluję pomysłu, świetna zabawa, masakryczny poziom! :)

Pozdrawiam!

Edytowane przez PLECIONA
  • Like 1