Skocz do zawartości

Blank na bałtycką / morską Troć

Maras

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety kij stoi i się kurzy. Brak czasu.

Za 3 tygodnie i 3 dni czas zacząć odkurzanie kija na sezon :P  ;)

Odkopię troszeczkę temat , wyszły jakieś nowe konstrukcje dobrze spisujące się na plaży ? :)

Graphitleader Argento Prototype GARPS-982M -miałem go w łapie i może w przyszłym roku się trafi ;)

Absolutnie nie pogniewalem się na nikogo po prostu życiowe sprawy spowodowały ze sporadycznie tu zaglądam . Przeprowadzka a skoro nowe miejsce zamieszkania to i nowy warsztat nowe potrzeby itp. Warsztat dopiero w planach wiec na razie nie kręcę kijaszkow

• Like 4

Absolutnie nie pogniewalem się na nikogo po prostu życiowe sprawy spowodowały ze sporadycznie tu zaglądam . Przeprowadzka a skoro nowe miejsce zamieszkania to i nowy warsztat nowe potrzeby itp. Warsztat dopiero w planach wiec na razie nie kręcę kijaszkow

Mam nadzieje ze niedlugo znowu ruszysz z praca, brakuje tutaj tych twoich perelek :)

Ciekawią mnie Dialuny 2018. Niestety Shimano nie ma ich pełnej oferty w dystrybucji EU <_<

Mam w wersji 2,6m/1oz /starszą/.  Czułość, zasięg, dynamika, brak spadów.

Zadymista na grubsze belonki, bolenie, sandacze itd.

Edytowane przez popper

• 3 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...

Mam go, w wątku http://jerkbait.pl/topic/82971-tailwalk-seabass/?hl=tailwalk moja opinia. 

Przepraszam popper, pytałeś o 2,90 10-35g. Ja mam 3,20 10-40g. Myślę, że krótsza wersja znacząco się nie różni. 

Po 3 latach mogę dodać jeszcze trochę wrażeń z użytkowania. Kij szybki ale i bardzo sztywny.  Przy trotkach 40 cm nie wykazywał prawie żadnego ugięcia, przy sztukach 50 plus lekkie ugięcie góry.  Zasięg wyrzutu w stosunku do np. daiwy exceler 3,15 m większy o może 10-15m. 

Edytowane przez Delbanka
  • Like 2