ziober Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Odkopię troszeczkę temat , wyszły jakieś nowe konstrukcje dobrze spisujące się na plaży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Niestety kij stoi i się kurzy. Brak czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Niestety kij stoi i się kurzy. Brak czasu.Za 3 tygodnie i 3 dni czas zacząć odkurzanie kija na sezon Odkopię troszeczkę temat , wyszły jakieś nowe konstrukcje dobrze spisujące się na plaży ? Graphitleader Argento Prototype GARPS-982M -miałem go w łapie i może w przyszłym roku się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Jest ponoć następca Lamiglasa XMG coś mi na FB mignęło ale chyba 2,8 m chłopaki z Poznania testowali go na Łososiach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Jest ponoć następca Lamiglasa XMG coś mi na FB mignęło ale chyba 2,8 m chłopaki z Poznania testowali go na Łososiach Witaj. Arturze obraziłeś się na nas... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Absolutnie nie pogniewalem się na nikogo po prostu życiowe sprawy spowodowały ze sporadycznie tu zaglądam . Przeprowadzka a skoro nowe miejsce zamieszkania to i nowy warsztat nowe potrzeby itp. Warsztat dopiero w planach wiec na razie nie kręcę kijaszkow 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Absolutnie nie pogniewalem się na nikogo po prostu życiowe sprawy spowodowały ze sporadycznie tu zaglądam . Przeprowadzka a skoro nowe miejsce zamieszkania to i nowy warsztat nowe potrzeby itp. Warsztat dopiero w planach wiec na razie nie kręcę kijaszkow Mam nadzieje ze niedlugo znowu ruszysz z praca, brakuje tutaj tych twoich perelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Na pewno ruszę bo mam jeszcze trzy gole blanki i pomysły na nie a to najważniejsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Odkopię troszeczkę temat , wyszły jakieś nowe konstrukcje dobrze spisujące się na plaży ? Ten kijek widziałeś (ktoś widział?) w akcji? https://sklep.brc.com.pl/pl/p/Wedka-Tailwalk-SALTYSHAPE-DASH-SEABASS-GAME-96M%2C-290cm%2C-10-35g/1185 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Graphitleader Argento Prototype GARPS-982M -miałem go w łapie i może w przyszłym roku się trafi Ciekawe ma parametry.... szczególnie tenlure weight: 7.0 ~ 40.0gr.spora rozpiętość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Ciekawią mnie Dialuny 2018. Niestety Shimano nie ma ich pełnej oferty w dystrybucji EU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Może to nie optimum, tylko wartości skrajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Ciekawią mnie Dialuny 2018. Niestety Shimano nie ma ich pełnej oferty w dystrybucji EU Mam w wersji 2,6m/1oz /starszą/. Czułość, zasięg, dynamika, brak spadów.Zadymista na grubsze belonki, bolenie, sandacze itd. Edytowane 6 Listopada 2018 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Dialunę mogę polecić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Dialunę mogę polecić Ale starą czy nową serię? cuś kojarzę że masz XRa Edytowane 6 Listopada 2018 przez ziober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 starą najlepszą .... (śmieję sie) nowych nie widziałem ale podejrzewam, że będą tak samo dobre jak nie lepsze. Moja dialuna jest tylko na morze i ma u mnie dożywocie lub do czasu wywrotki na kamieniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Wojtek, Waldek jak się spotkamy na plaży pamiętajcie żeby dać mi pomachać trochu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Łukasz, Wojtek a od 30.11 do 2.12 nie planujecie? Edytowane 6 Listopada 2018 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Łukasz oblukaj takie coś : https://www.ebay.pl/itm/nada-ND962ML-2piece-rod-SEA-BASS/381790577290?hash=item58e47de28a:g:6TMAAOSwA3dYKq-C:rk:2:pf:0coś z megabass Edytowane 6 Listopada 2018 przez morales 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Łukasz, Wojtek a od 30.11 do 2.12 nie planujecie? Ja sobie zloty odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Łukasz, Wojtek a od 30.11 do 2.12 nie planujecie? W tym terminie muszę być w domu. Ale może coś się zmieni, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 W takim przedziale c.w to tylko Phenix SP no może do 35 g ale mówię o rzeczywistym c.w a nie o tym co w katalogach napisano . W Pheniksie pełna kontrola od 7g do 35 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Ktoś może robił wędkę na blanku Matagi TR 96 ? Ciekawi mnie czy górny zakres to max , czy coś więcej pociągnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Ok. Doczytałem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Ten kijek widziałeś (ktoś widział?) w akcji? https://sklep.brc.com.pl/pl/p/Wedka-Tailwalk-SALTYSHAPE-DASH-SEABASS-GAME-96M%2C-290cm%2C-10-35g/1185 Mam go, w wątku http://jerkbait.pl/topic/82971-tailwalk-seabass/?hl=tailwalk moja opinia. Przepraszam popper, pytałeś o 2,90 10-35g. Ja mam 3,20 10-40g. Myślę, że krótsza wersja znacząco się nie różni. Po 3 latach mogę dodać jeszcze trochę wrażeń z użytkowania. Kij szybki ale i bardzo sztywny. Przy trotkach 40 cm nie wykazywał prawie żadnego ugięcia, przy sztukach 50 plus lekkie ugięcie góry. Zasięg wyrzutu w stosunku do np. daiwy exceler 3,15 m większy o może 10-15m. Edytowane 3 Listopada 2019 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi