saw Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Czy ktoś się wybiera lub mieszka blisko? Interesowała by mnie informacja na temat aktualnego poziomu wody w jeziorze Wybieram się w terminie 1 - 2 lub 3 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Byłem w weekend. Poziom wody OK, roślinność jeszcze nie rozkwitła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Sławku ale przecież tam nie ma ryb wszystkie podobno wyjedzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam Panowie Zanim ryby z tej wody będą wyjedzone, upłyną lata świetlne.Zadba o to i MAG Jarek i jego Mistrzyni...(kuchni ma się rozumieć). Robi taaaaakie jedzonko, że nawet o rybie z jeziora nie pomyśliszByłem, widziałem, potwierdzam słowa Waldiego.@Sławek...jedź i ciesz się, żeś tam jest. PozdrawiamAlek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jadę, jadę, oby pogoda była bez piorunów, reszta mniej istotna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 To łowisko w stylu Wersmini, dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 To łowisko w stylu Wersmini, dobrze rozumiem?Nie wiem co masz na myśli mówiąc "styl wersminii" ale jeśli chodzi o charakter wody to zupełnie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Panowie Co to znaczy w stylu Wersminii?To zupełnie inny charakter wody. To raz. A dwa, to o łowisku decyduje jego właściciel.A Właściciel Dziewiszewa potrafi dbać i dba o swoją wodę. I ma efekty. I to jakie. PozdrawiamAlek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 To łowisko w stylu Wersmini, dobrze rozumiem? Jeśli masz na myśli, że płatne, to tak. Ale jest bardziej kameralne i o wiele lepsze warunki pobytu (pensjonat, jedzenie, inne atrakcje). A jak połowisz i prześlesz foty do właściciela, to umieści Cię na "Hall of Fame" Dziwiszewa .Nowa strona właśnie powstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ktoś chetny na wspólne sprawdzenie tej wody ? Mi najlepiej pasowalby wekend 15-17. 05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Miałem na myśli to, że: prywatna woda, swoje zasady, C&R, wysoka (jak na polskie warunki) opłata. Ale z tego co widziałem, to C&R to tam raczej nie ma... A jeśli chodzi o charakter wody - moglibyście Panowie krótko porównać?Na Dziwiszewie, rzecz jasna, nie byłem, na Wersmini też. A przyznam, że ciągnie mnie przy jakiejś okazji w tamte strony. Poza tym, mam dwóch znajomych, którzy chętnie połowią a nie mają karty wędkarskiej. No i myślałem właśnie o kierunku warmińsko-mazurskim Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez wojciiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Miałem na myśli to, że: prywatna woda, swoje zasady, C&R, wysoka (jak na polskie warunki) opłata. Ale z tego co widziałem, to C&R to tam raczej nie ma... A jeśli chodzi o charakter wody - moglibyście Panowie krótko porównać?Na Dziwiszewie, rzecz jasna, nie byłem, na Wersmini też. A przyznam, że ciągnie mnie przy jakiejś okazji w tamte strony. Poza tym, mam dwóch znajomych, którzy chętnie połowią a nie mają karty wędkarskiej. No i myślałem właśnie o kierunku warmińsko-mazurskim Woda prywatna ok. 20ha + fajny pensjonat na weekendowe oderwanie się od rzeczywistości dnia codziennego Opłaty, czy wysokie? Powiedziałbym że w normie. Wędkowanie 30zł dziennie, łódź 25zł za dzień, ale w odróżnieniu od większości prywatnych jezior gdzie właściciel jest nastawiony głównie na zysk z wynajmu sprzętu pływającego tutaj można zwodować swoją jednostkę, pompon, łódkę belly etc. Charakter wody: Max głebokość 2m, ale średnia w okolicy 1m, idealna woda na wiosenne i tylko wiosenne jerkowanie, w pod koniec maja roślinność jest już na tyle rozwinięta że mocno utrudnia łowienie. W czerwcu o łowieniu można zapomnieć. Sporo szczupaka, białej ryby (lina). W związku z tym, że woda jest dość mała zachęcam do wypuszczania złowionych ryb, takich miejsc jest już co raz mniej i powinniśmy mieć tą świadomość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Pobyt jednej osoby w pokoju 2-osobowym 120 PLN/doba + 35zł obiadokolacja +wędkowanie 30zł + łódź 25zł = czyli pakiet premium z cenie 210zł doba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Pobyt jednej osoby w pokoju 2-osobowym 120 PLN/doba + 35zł obiadokolacja +wędkowanie 30zł + łódź 25zł = czyli pakiet premium z cenie 210zł doba.240,00 zł za pokój bez wyżywienia to bardzo drogo. Pozostałe opłaty w porządku. Może coś pokiełbasiłeś i jest 120,00 zł za pokój?Chyba że tam luksusy typu sauna, klima i gorące panienki w cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Tak 100%, 120zł za pokój dwu osobowy (pobyt jednej osoby) w przypadku dwóch wychodzi po 75zł. Cen się nie komentuje, dla mnie za wysokie progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) 240,00 zł za pokój bez wyżywienia to bardzo drogo. Pozostałe opłaty w porządku. Może coś pokiełbasiłeś i jest 120,00 zł za pokój?Chyba że tam luksusy typu sauna, klima i gorące panienki w cenie . Ceny ze śniadaniem. I osoba w pokoju 120 pln/doba. II osoby w pokoju 85pln/doba od osoby czyli 170zł za pokój za dobę przy 2 osobach. Jak się jedzie samemu to wszędzie jest drogo. 85zł za dobę przy 2 osobach i 75zł przy 3 lub 4 osobach to nie jest aż tak drogo. Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 To nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Samo śniadanie w takich pensjonatach +/- kilkanaście zł więc przy 3 -4 osobach wychodzi nocleg po 50zł/doba. To są normalne pieniądze moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Możesz podać linka do nich? Może z Suwałk podjadę w weekend jak łódki będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 www.dziwiszewo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Byłem w Dziwiszewie dwukrotnie na przestrzeni ostatnich dwóch lat i potwierdzam, że baza super, jedzienie super, klimat również - ryba jest, aczkolwiek czasami kaprysi. Trzeba samemu pojechać i się przekonać;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Możesz podać linka do nich? Może z Suwałk podjadę w weekend jak łódki będą. Jedź śmiało.Więc Ty na łódkę drugiego sobie dobierz amatora,I wespół w zespół, by łowienia żądz moc, móc wzmóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Sporo ... białej ryby (lina). Jadę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Jadę!I jak tam? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) I jak tam?Żartowałem, byłem gdzieś indziej Dziwiszewo zostawię sobie na inną okazję Edytowane 4 Maja 2015 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi