Guzu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam, Mam prosbe do uzytkownikow staloszpulowcow Shimano Stella 4000 w wersji FD. Interesuja mnie wymiary szpuli : srednica wewsrednica zewnwysokosc (szpuli, dolnego kolnierza)szerokosc i glebokosc otworu otworu na nakretke hamulca. Chcialbym po prostu wiedziec czy taka szpula pasowalalby do modelu SW4000 (wersja z lat 2001-2007). Dziekuje za pomoc. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Guzu chyba nie podejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Czemu... Wyglada przynajmniej od wewnatrz podobnie.Skoro przeszedles na multiki nie masz jak jej zmierzyc... W kazdym razie dzieki za fotki pogladowe - przydadza sie Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jedną mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ah Ty Ty Zeby chlopaki z dzialu baitcasting tego nie widzieli Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Nie podejdzie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 @Robson, Rozumiem, ze probowales. W ktora strone ? szpule od FD do SW ? Masz SW? dobrales jakas szpule ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam Lady D chcialbym sie od Ciebie dowiedziec czy rozmiarowo widac duza roznice miedzy w/w stelka SW 4000 a stradickiem SFC 3000 bo roznica w wadze to tylko 10 gr.Pytam poniewaz nosze sie z zamiarem kupna.Serdecznie dziekuje i sorry za offtopa. Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Nie pamiętam już dokładnie w którą strone, ale chyba z SW do FD,w kazdym razie nie pasuje, inna jest wysokość szpuli, ale ta wewnętrzna od krawędzi szpuli do płaszczyzny oporowej hamulca, nie jestem pewien ale na 80% inna jest średnica oski, inna jest tez średnica zewnętrzna nakrętki, lub jeśli nie ośki, to gwintu ośki/nakrętki. Przypomniało mi się jeszcze że w SW szpula , tam gdzie nawijana jest linka ma mniejszą średnice i jest węższa (patrzac w pionie) niż w FD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 @Suli102 Cześć - nie mam takiej możliwości by te dwa kręćki porównać. Mam tylko Stelkę ze spinów, reszta to multiki.Sądzę, że Mefisto zna odpowiedź... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Robson, Dziekuje za wyczerpujace informacje. W takim razie poszukam w inna strone. Te od FD sa bardzo latwo dostepne - stad ten pomysl... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Dziekuje Lady D a jak Ci sie sprawuje ta Stella? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Suli102 - na forum są tacy co jadą nimi non stop, ich pytaj.Ja to multiki... Ale coś tam kręciłem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie pasują te szpule GUZU, jak chcesz to moge ci sprowadzić oryginał od starszej SW, ale muszę mieć pewność dokałdnie jaki to model.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi