mokilok Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zwracam się z prośbą o określenie producenta/modelu przedstawionych na zdjęciach gum.Są dostępne w jednym maleńkim sklepiku stacjonarnym, w którym robię zakupy tylko jak jestem na urlopie.Nigdzie indzie ich nie znalazłem. To jeżeli chodzi o okoniowe mikruski.Guma szczupakowa wiem że jest szeroko dostępna ale też nie znam producenta... Okoniowe mikrusy: I guma szczupakowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ta szczupakowa ma oko podobne jak quantum zebco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Okoniowa nr 1 Lunker City Fin-S Shad, nr 2 Bobby Garland Baby Shad. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 @Dienekes - oba strzały celne z tego co na szybko sprawdzam w grafice googla. Zastanawia mnie tylko co te gumki robią w sklepie o wymiarach 2x2m, w Morągu, specjalizującym się w sprzedaży białych robaków i perłowych kopyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) To świetnie Na rynku może być kilka podobnych (np Bass Assasin względem nr 2), ale mam nadzieję, że to pomoże w poszukiwaniach. Niewielkie lub lokalne sklepy potrafią mile zaskoczyć Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Moim zdaniem szczupakowa to Mistrall Dominator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 @MichałM - zgadza się, jest to mistrall.Kurcze szybko poszło! Teraz muszę tylko znaleźć sklep internetowy w którym znajdę Lunkery i Bobby Garland'y których szukam.Z dominatorem raczej problemu nie będzie. Dzięki za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A oczka temu misiu nie wypadają przy nadziewaniu na hak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Przy nadziewaniu jeszcze nie odpadają, ale po kilku braniach czasem wypadną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Podobno Mistrall dokleja oczy w ramach gwarancji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Nr 2 masz w "leclercu" w Alejach Jerozolimskich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 O! To bardzo dobrze. Bo dwójka w sklepach internetowych (polskich) praktycznie niedostępna.Już się brałem za zamawianie z cabelas albo basspro. W takim razie sprawdzę Leclerc'a.Dzięki za info! Co do mistralli to te oczka są chyba pływające więc można je sobie wyłowić podbierakiem po łowieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ta z oczami to na bank Mistral Dominator. Oczy czasem odpadają ale rybom to nie przeszkadza. Lubią ją szczupaki i sandacze mimo że po wyjęciu z torebki dość mocno śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Podobno Mistrall dokleja oczy w ramach gwarancji A ja słyszałem że Mistrall to robi wielkie oczy , kiedy ktoś wspomni o gwarancji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi