Bachamut Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) ma ktoś jakieś propozycje na kijek cw do 7g max 10g a długość od 200cm do max 2.20 cm na wędke mam 400 zł Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Damian St Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jak masz czas i chęci to można teraz dostać tanio blanki mhx w takiej gramaturze ...Są szybkie i jak dobrze pokombinujesz, sam zrobisz to troszkę tylko przekroczysz budżet .. Będziesz miał fajny kijek:) Sam jak tylko będę miał czas i kaskę wolną to poeksperymentuję na tych blankach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz955 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Fajną okoniówką, którą łowiłem jest SAVAGE GEAR PARABELLUM UL-0-7g. Cena wędki jednak jest mniejsza od tej którą chcesz przeznaczyć bo zamyka się granicach 230 zł.215 cm długości przy 112 gramaturze wędki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 ale ta wedka od savage gear to moderate jest z tego co widziałem a ja szukam kijka właśnie o akcji fast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Konger Stallion Strike furion 2,23cm cw 2-12g akcja fast,nie jest to wklejka,używam takiego na paproszki i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Przeglądnij poprzednie tematy w tym dziale. Jest cała masa pytań o kija na okonie. Z nudy coś Ci znalazłem. Miłego czytania.http://jerkbait.pl/topic/52041-jaki-polecacie-spinning-na-okonie-o-d%C5%82ugo%C5%9Bci-do-21-metra-na-%C5%82%C3%B3dk%C4%99/#entry1603394 Tutaj masz temat do 300 zł. Jednak może coś dla siebie znajdziesz???http://jerkbait.pl/topic/49445-dobry-kijek-okoniowy-z-masowej-produkcji/#entry1566920 Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Rafus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Na blanku mhx jakbyś sam robił to 400 powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Na blanku mhx jakbyś sam robił to 400 powinno wystarczyć.Piotrek o stówkę przy mało.Blank około 300zł+ dobre przelotki około 100zł + jakiś uchwyt,pianka lub korek,nici,lakier i inne drobne po pierdółki 100zł.Po drugie blank o takich parametrach z MHX to raczej trudno. Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez PablovelLoco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOEWROCLAW Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Co do MHX to pewnie by znalazł ale nawet jak by robił sam to 400 pln to tak na styk w wersji eko no i wiadomo trzeba poswięcić czas ale bespiecznie napisać że 500 bo przesyłka . Ja własnie pod okonia będe próbował sobie ukręcic S721 Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez FOEWROCLAW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszall Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak masz szansę to pomachaj Cormoran TX4 Lungan. Ma co prawda 1.98 m ale jest taka kosa, że szok. Ryby nie spadaja, czuć każde trącenie. Pod rybą pracuje pięknie. Używam go właśnie na okonie. Zabieram też na małe ciurki gdzie ta długość jest optymalna do rzucania spod każdego krzaczka bez haczenia o gałęzie. Miał jeden minus- przelotke szczytową, którą zmieniłem na sic. Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez marszall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Łukasz pochwal się jak zrobisz kijek ja też czekam na s781 i inne gadżety do kijka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) jak narazie znalazłem dwie wędki pierwsza to Major Craft crostage a druga to fox rage tylko musze zapytać o akcje i czy czasem nie wklejanka Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Damian St Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOEWROCLAW Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Filser na pewno się pochwale nawet jak nie będzie specjalnie czym bo to będzie pierwszy ale najgorsze mam już za sobą . Tak za sobą bo dla mnie najgorsze było przebrnąć przez skompletowanie maneli , ale to zmotywowało mnie do pochłaniania wiedzy i nocnego kopania w internecie (żona dała mi ksywkę kret :/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ha ha czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek D Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 jak narazie znalazłem dwie wędki pierwsza to Major Craft crostage a druga to fox rage tylko musze zapytać o akcje i czy czasem nie wklejanka Major craft crostage to wklejka, mam i polecam na okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dozbieraj Kolego i napisz do 'powszechnie lubianego' sklepu Bass, swojego czasu widziałem tam bardzo fajny kijek Sakura Shinjin Neo. Jestem niemal pewien, że nie była to wklejka. Mi akcja bardzo przypadła do gustu, ale wtedy nie szukałem UL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 miałem zamiar kupić sakure shinjin neo na allegro ale nagle cena poszła w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Major craft crostage to wklejka, mam i polecam na okoniato zależy z jakim oznaczeniem tublar tip pusta szczytówka a solid tip to pełna szczytówka tych major craftów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Weź Finezze do 12g. Zamiata konkurencje aż miło :-) Sam mam i używam, ale casta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Gdybyś faktycznie myślał o tej finezce do 12 g to znajomy ma 3 razy użytą w jednym kawałku na sprzedaż...po prostu mu nie podeszła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Paladin Fire Wizard. Zakochałem się Po prostu "elektryczna" wędka. Czujesz i widzisz wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Tylko, że ten Konger kosztuje chore pieniądze i nie jest wart takiej kasy. Jeżeli masz możliwość kupna w "hurcie" to OK, ale w przeciwnym razie ... Uważam, że albo kupić za stodziesiąt pln Mikado Lexus Spahire - wklejkę, ale bardzo elektryczną i dobrze pracującą, i cieszyć się fajnym kijem, posiadającym jednak liczne mankamenty, albo dozbierać na kij pracowniany. Wybór okoniowych nie wklejek jest dość ubogi niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Weź Finezze do 12g. Zamiata konkurencje aż miło :-) Sam mam i używam, ale casta.a ta finezka kamil to czasem na jaskołki zamocna nie będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ja polecałem i bede polecał avs63mlxf ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marxxl5 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ja polecałem i bede polecał avs63mlxf !Za 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi