alex71 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Nie ukrywam ,że Psycho Perch też mnie interesuje tylko 220cm do 18gr i mam zagwozdkę Okuma czy wklejanka od Mikado inazuma pro perch 220 do 16 gr ,wędki będę używał pod okonia i sandacza na lekko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Psycho perch ma delikatniejszs szczytowke Wpleciona w blank . Ktora jest sztywniejszs od wklejki .z sandaczami mam malo doswiadczen .ale wydaje mi sie ze wklejka moze byc problem z zacieciem .W zeszlym sezonie latwiej bylo mi zaciac sandacza kijkiem dam yagi 12-42 niz microflexem 3-15 ja osobiscie bym wklejki nie kupil poniewaz slabiej przenosi branie .a obserwowac mozna pletke fluo a szczyt niech pokazuje tylko opad .ale to jest moja koncepcja a sandaczy w zyciu duzo nie zlapalem (wiekszosc i tak na wobki ) wiec moze niech wypowie sie ktos bardziej doswoadczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Mikado w poprzedniej inazumie flash perch 18 gr wkleił dość sztywne wklejki ,w połączeniu z mocnym dołem wcinał sandacze aż trzeszczało ,pro perch do 16 gr jest nową wklejką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Ja kupilem kijek na uniwersal wiec chce tez nim smignac na wisloce mala boleniowka 6-10g czy polowic okonie/sandacze na twitcha dla tego nie chcialem kija z wklejka ten ma dosc ciekawe rozwiazanie .O ktorym kupujac wedke nie wiedzialem .Pewnie jutro go cos potestuje a jak sie sprawdza na boleniach dopiero w maju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi