TomaszKKK Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 witam,potrzebuje wymienić łożysko w rolce kabłąka w/w kołowrotku,smarowanie obecnego nie pomaga na długo więc decyzja podjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Poszukaj ceramicznych o odpowiedniej średnicy ...Ponoć dobre i bez smaru się z nimi obędzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 4x7x2,5 - poszukaj i kup EZO, abo Shimano AR-B.Skończą się Twoje problemy jak i wszystkich właścicieli Zauberów, Redów, Blu ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) w tym sklepie po 19zł i na jutro u mnie-kurier 30+zł a jeszcze pytanko,czym przesmarować te łożysko?mam w domu smar ŁT 43 firmy TECH-ON,i CX-80 w sprayu Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez TomaszKKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Nowe łożysko chcesz smarować??? I to jeszcze zamknięte??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 to co było obecnie tez było zamknięte i jak na ilość godzin kręcenia tez nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak kupisz EZO to nie musisz się dotykać do niego przez dłuższy czas. W oryginalne prawdopodobnie dostaje się woda i z czasem szumi. A niektóre prawie od razu. PS:Ja kupiłem jakieś tanie ze sklepu z modelami RC i około 300h już przekręcone ma i nie szumi. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Majo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Mam EZO nierdzewne.Mógłbym wysłać jutro DHL-em za pobraniem. 40,00 zł z wysyłką. http://jerkbait.pl/topic/57362-sprzedam-łożyska-ezo-nierdzewne-i-zwykłe/#entry1669618 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 zamówiłem już Godski,ale dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi