biosteron Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 W nowym Stradic'u 4000FH są cztery łożyska + oporowe.Brak łożyska po prawej stronie koła napędzającego - jest tam plastikowa/teflonowa zaślepka, można oczywiście zastąpić je łożyskiem o wymiarach 7x11x3. Nieprawda, wymiary to 7x13x4, i tego proszę się trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Biosteron czyli nie tak jak w Super X itd gdzie zawsze było 7x11x3łożyska są takie same po obu stronach tak? i maja 7x13x4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Biosteron czyli nie tak jak w Super X itd gdzie zawsze było 7x11x3łożyska są takie same po obu stronach tak? i maja 7x13x4 ? Dzisiaj mierzone, zakupiłem łożysko podając wymiary jakie kolega wyżej napisał, 7x11x3 okazuje się za małe do Stradic 4000FH, wiec zmierzyłem suwmiarką i po obu stronach osi korby, jest jeden wymiar 7x13x4. Łożysko o wymiarach 7x11x3, posłuży do Daiwa Emblem X2500iA, Daiwa SS II 2500C . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Jak kupuję EZO to są pakowane pojedynczo w mały foliowy woreczek strunowy dokładnie zaklejony paskiem papieru z napisem EZO .Wypada wierzyć, że to jest EZO . Ja również nie mam żadnej gwarancji, ale postępuje podobnie jak kolega Jozi - miejmy nadzieje, że są to EZO Za przemawia również to, że na stronie głównej firmy EZO (w skrócie) w zakładce dystrybutorzy jest Polska - niestety, ale nie ma firmy. P.S. Na Waszych łożyskach EZO jest napis / logo firmy ? Czy tak jak u mnie tylko numer / oznaczenie łożyska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi