krys77 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zakupiłem linkę muchową vision attack intermediate WF7I sprzedający powiedział że nadaje się do kija #8jak uważacie czy nie dokonałem błędnego zakupu. Proszę o waszą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Eeee... no słabo chyba. Zalezy od wedki, ale na start (bo attack) klasę niżej, do pewnie wędki przynajmniej med-fast (bo #8) to może byc słaby fun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys77 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) wędka to Redington Pathtak mi doradzono o klasie linki w Krokodylu Wrocławskim Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez krys77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Redington Path to szybka wędka, Raczej słabo to biedzie współgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys77 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Możecie doradzić jaką linkę z intermedium do takiego kija mam kupić ? Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez krys77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 #8 marka to juz od zasobnosci portfela ja uzywam cortlanda 444 (ale w #6) i airflo (#7) #8 mam jakies zdobyczne no name i tez daja rade ps level poczatkujacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Do czego ma ta linka służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys77 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 do łowienia na streamery szupaków, sandaczy i boelni w Odrze i starorzeczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 http://www.tacklebargains.co.uk/acatalog/Airflo_Forty_Plus___40____Ridge_Striper_Pike___Cold_Saltwater_-_Sold_without_box.htmlw klasie wędki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 http://www.tacklebargains.co.uk/acatalog/Airflo_Forty_Plus___40____Ridge_Striper_Pike___Cold_Saltwater_-_Sold_without_box.htmlw klasie wędkiHej .Kuba czy to ta sama linka co w tym linku http://www.taimen.com/pl/pl/product/airflo-40-cold-saltwater-intermediate_99931204/103834? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Tak się wydaje, że to nowa generacja tych linek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) No tak tylko czy długość i profil głowicy mają ten sam. Oto jest pytanie Edytowane 6 Maja 2015 przez Plecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi