Prawie30 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam przede wszystkim, z racji iż świeżynką portalową jestem.Ostatnio wpadło mi w ręce kilkanaście obrotówek od Martina Forbaka, 0 i 1. Ma ktoś może jakieś doświadczenie z tymi przynętami? Do tej pory ciągały tylko okonki i kilka przypadkowych szczupaczków. Piszę ten post, aby zapytać czy ktoś może atakował tymi obrotkami pstrągi i kluski? Bo mi mówiąc szczerze jakoś Aszychminki działają niezawodnie... Może coś knocę z prowadzeniem, nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Nie chcesz się podzielić?Do przetestowania. Edytowane 2 Maja 2015 przez Darecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi