Skocz do zawartości

magic carpet

logun74

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie , mam pytanie , czy w Polsce dostanę materiał polskiej firmy Polisch Quills - nazwa magic carpet. Szukam po necie i lipa. Firma oczywiście ma swoja stronę , ale tylko w języku angielskim i ceny są w euro i dolarach. I druga sprawa , znalazłem w necie sklep , w którego ofercie jest extra select craftfur długości około 10 cm , również moje pytanie , czy w Polsce jest możliwość gdzieś zakupienia tego materiału , o tej długość. Sklepy internetowe oferują tylko standardową długość , może macie gdzieś namiary- moje poszukiwania spełzły na niczym.

Tomek te z http://www.taimen.com/pl/pl/product/hareline-extra-select-craft-fur_5589/92805 były by ok ? Nie piszą nic o długości - można skrobnąć do nich ;)

ewentualnie tu http://www.sklep.wedkarskapolska.pl/sklep-vm/category/475/materialy-na-koguty/wlosy/exstra-select-craft-fur.html mają w ofercie sklepu koguty i jigi więc blisko Twoich zastosowań.

Jarek z tych sklepów kupiłem , sa krótkie i dla mnie początkujacego "krętacza" ;) są ciężkie w kręceniu , a przedwczoraj znalazłem na youtubie gościa , który kręcił streamera z takiego długiego craftfura i dal link do sklepu gdzie są takie . Jak nie znajdę w Polsce , bedę kombinował z zamówieniem za granicą.

Witajcie , mam pytanie , czy w Polsce dostanę materiał polskiej firmy Polisch Quills - nazwa magic carpet. Szukam po necie i lipa. Firma oczywiście ma swoja stronę , ale tylko w języku angielskim i ceny są w euro i dolarach. I druga sprawa , znalazłem w necie sklep , w którego ofercie jest extra select craftfur długości około 10 cm , również moje pytanie , czy w Polsce jest możliwość gdzieś zakupienia tego materiału , o tej długość. Sklepy internetowe oferują tylko standardową długość , może macie gdzieś namiary- moje poszukiwania spełzły na niczym.

Pisz na mail  arekwyrroo@wp.pl    po polsku. Arek W. odpowie na niego na pewno i wszystko załatwisz tak jak trzeba. Sam u niego kupowałem.

Ceny są OKI, na pewno nie powalają z nóg.    :)

Pzdr.

Pisz na mail  arekwyrroo@wp.pl    po polsku. Arek W. odpowie na niego na pewno i wszystko załatwisz tak jak trzeba. Sam u niego kupowałem.

Ceny są OKI, na pewno nie powalają z nóg.    :)

Pzdr.

Dzięki Trout Master - już rozmawiałem z właścicielem i złożyłem zamówienie.