logun74 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witajcie , mam pytanie , czy w Polsce dostanę materiał polskiej firmy Polisch Quills - nazwa magic carpet. Szukam po necie i lipa. Firma oczywiście ma swoja stronę , ale tylko w języku angielskim i ceny są w euro i dolarach. I druga sprawa , znalazłem w necie sklep , w którego ofercie jest extra select craftfur długości około 10 cm , również moje pytanie , czy w Polsce jest możliwość gdzieś zakupienia tego materiału , o tej długość. Sklepy internetowe oferują tylko standardową długość , może macie gdzieś namiary- moje poszukiwania spełzły na niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jakie kolory i ile potrzebujesz ? No i inna sprawa - na kiedy . Ten dywan z Polish quills ma ok. 13cm, najdłuższy jaki spotkałem. Pisz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tomek te z http://www.taimen.com/pl/pl/product/hareline-extra-select-craft-fur_5589/92805 były by ok ? Nie piszą nic o długości - można skrobnąć do nich ewentualnie tu http://www.sklep.wedkarskapolska.pl/sklep-vm/category/475/materialy-na-koguty/wlosy/exstra-select-craft-fur.html mają w ofercie sklepu koguty i jigi więc blisko Twoich zastosowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jarek z tych sklepów kupiłem , sa krótkie i dla mnie początkujacego "krętacza" są ciężkie w kręceniu , a przedwczoraj znalazłem na youtubie gościa , który kręcił streamera z takiego długiego craftfura i dal link do sklepu gdzie są takie . Jak nie znajdę w Polsce , bedę kombinował z zamówieniem za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witajcie , mam pytanie , czy w Polsce dostanę materiał polskiej firmy Polisch Quills - nazwa magic carpet. Szukam po necie i lipa. Firma oczywiście ma swoja stronę , ale tylko w języku angielskim i ceny są w euro i dolarach. I druga sprawa , znalazłem w necie sklep , w którego ofercie jest extra select craftfur długości około 10 cm , również moje pytanie , czy w Polsce jest możliwość gdzieś zakupienia tego materiału , o tej długość. Sklepy internetowe oferują tylko standardową długość , może macie gdzieś namiary- moje poszukiwania spełzły na niczym. Pisz na mail arekwyrroo@wp.pl po polsku. Arek W. odpowie na niego na pewno i wszystko załatwisz tak jak trzeba. Sam u niego kupowałem.Ceny są OKI, na pewno nie powalają z nóg. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Pisz na mail arekwyrroo@wp.pl po polsku. Arek W. odpowie na niego na pewno i wszystko załatwisz tak jak trzeba. Sam u niego kupowałem.Ceny są OKI, na pewno nie powalają z nóg. Pzdr.Dzięki Trout Master - już rozmawiałem z właścicielem i złożyłem zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 OKI. Czyli temat do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dokładnie - można kasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi