Skocz do zawartości

Gdzie na Kropki w okręgu krośńeńskim??

Rivera

Rekomendowane odpowiedzi

To dobre miejsca ale 31-go za dużo wędkarzy się tam zjedzie :wacko:

Byłem w tamtym roku w Postołowie na Sanie i tylko z samego rana dało się coś połowić, a potem cały teren był przeczesany przez innych :wacko:

Jakieś inne propozycje? A czy Wisłok pomimo mrozów będzie nadawał się do porzucania?? I czy jest jakikolwiek sens wybierać się tam o tej porze roku??

To dobre miejsca ale 31-go za dużo wędkarzy się tam zjedzie :wacko:

Byłem w tamtym roku w Postołowie na Sanie i tylko z samego rana dało się coś połowić, a potem cały teren był przeczesany przez innych :wacko:

Jakieś inne propozycje? A czy Wisłok pomimo mrozów będzie nadawał się do porzucania?? I czy jest jakikolwiek sens wybierać się tam o tej porze roku??

Wisłok jest łowiskiem na jedną osobę, we trójkę wszystko najpierw wypłoszycie...

Musisz wstać bardzo wcześnie i godzinę przed świtem zająć miejsce :mellow:

Na oesie

A gdzie to jest?? ;)

@tpe1 znasz jakieś inne godne polecenia miejsca na Sanie??

OS - odcinek specjalny :D

Jak sam wiesz pstrągowego Sanu nie ma zbyt dużo, a przy takim mrozie rzeka może zamarznąć nawet do ujścia Hoczewki...Im wyżej, tym rzeka cieplejsza i większa aktywność pstrągów.

A ten odcinek od mostu w Myczkowcach jak wygląda? Tam się wędkuje z brzegu czy można wodą? Nigdy tam nie byłem, nie bardzo wiem jak tam dojechać ;)

Nie wiesz jak dojechać do Soliny? To ten most poniżej zapory. Obydwa brzegi są dobre, łagodniejszy jest lewy (patrząc z mostu).

Musze poczekać i zobaczyć co z pogodą będzie, jak na razie to nie wygląda to najlepiej :/

A ten Ptasi uskok wygląda imponująco xD

Tak to świetne miejsce, ale raczej na wiosenne pstrągi. Poza tym extra miejscówka na brzany, klenie, bolenie, a nawet głowacice. Ale najgorsze są drapieżne świnki. :mellow:

nie no to dla mnie zbyt skomplikowane :unsure: może inaczej zapytam, można tam łapać czy nie?? a tak btw to tam ponoć woda prawie stoi w miejscu, czy ona aby nie będzie skuta lodem?? może lepiej uderzyć niżej Hoczewki?? ogólnie to jestem w d.... , jak widziałem dzisiaj san w Sanoku to nie zapowiada się obiecująco :wacko: