Rivera Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Chciałbym się dowiedzieć gdzie można pojechać na pstrągi 31 stycznia? Wybieram się z dwoma kolegami po kiju więc małe zakrzaczone rzeczki do których nie ma dostępu z brzegu odpadają.Znacie jakieś miejsca godne polecenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Jeżeli dalej utrzymają się mrozy to w grę wchodzi tylko San poniżej Hoczewki i ew. Myczkowce poniżej mostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 To dobre miejsca ale 31-go za dużo wędkarzy się tam zjedzie Byłem w tamtym roku w Postołowie na Sanie i tylko z samego rana dało się coś połowić, a potem cały teren był przeczesany przez innych Jakieś inne propozycje? A czy Wisłok pomimo mrozów będzie nadawał się do porzucania?? I czy jest jakikolwiek sens wybierać się tam o tej porze roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Na oesie napewno tłumów nie będzie i pstrągalek bardziej prawdopodobny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 To dobre miejsca ale 31-go za dużo wędkarzy się tam zjedzie Byłem w tamtym roku w Postołowie na Sanie i tylko z samego rana dało się coś połowić, a potem cały teren był przeczesany przez innych Jakieś inne propozycje? A czy Wisłok pomimo mrozów będzie nadawał się do porzucania?? I czy jest jakikolwiek sens wybierać się tam o tej porze roku?? Wisłok jest łowiskiem na jedną osobę, we trójkę wszystko najpierw wypłoszycie... Musisz wstać bardzo wcześnie i godzinę przed świtem zająć miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Na oesie napewno tłumów nie będzie i pstrągalek bardziej prawdopodobny . Tomi, podejrzewam, że kolega chce spinningiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Na oesieA gdzie to jest?? @tpe1 znasz jakieś inne godne polecenia miejsca na Sanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Na oesieA gdzie to jest?? @tpe1 znasz jakieś inne godne polecenia miejsca na Sanie?? OS - odcinek specjalny Jak sam wiesz pstrągowego Sanu nie ma zbyt dużo, a przy takim mrozie rzeka może zamarznąć nawet do ujścia Hoczewki...Im wyżej, tym rzeka cieplejsza i większa aktywność pstrągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 A ten odcinek od mostu w Myczkowcach jak wygląda? Tam się wędkuje z brzegu czy można wodą? Nigdy tam nie byłem, nie bardzo wiem jak tam dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 A ten odcinek od mostu w Myczkowcach jak wygląda? Tam się wędkuje z brzegu czy można wodą? Nigdy tam nie byłem, nie bardzo wiem jak tam dojechać Nie wiesz jak dojechać do Soliny? To ten most poniżej zapory. Obydwa brzegi są dobre, łagodniejszy jest lewy (patrząc z mostu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Do Soliny wiem ale w tam na most to już nie xDGłęboko tam? Mocny prąd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 To zależy jak puszczają wodę z Soliny. Trzeba trafić Mnie najlepiej sprawdziły się wahadełka i gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 polecam kawalek Sanu-Ptasi uskok http://www.digart.pl/praca/1137460/i.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Musze poczekać i zobaczyć co z pogodą będzie, jak na razie to nie wygląda to najlepiej :/A ten Ptasi uskok wygląda imponująco xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Musze poczekać i zobaczyć co z pogodą będzie, jak na razie to nie wygląda to najlepiej :/A ten Ptasi uskok wygląda imponująco xD Tak to świetne miejsce, ale raczej na wiosenne pstrągi. Poza tym extra miejscówka na brzany, klenie, bolenie, a nawet głowacice. Ale najgorsze są drapieżne świnki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Masz racje takowe tam sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 coraz silniejszy mróz, patrze przez okienko i widze że San jak na razie nie zamarzł w Sanoku, może nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ale mróz dobrze powyżej -15 może utrzymać się kilka nocy z rzędu. Jak jeszcze przykręca wodę (teraz idzie jedna turbina), San szybko zacznie zamarzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 no tak, ale trzeba mieć nadzieje, a jak coś pujdzie nie tak, to wytnie się przeręble i pod lodem będe polował <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jestem już niemal pewien że pojadę do Myczkowiec, a więc popatrzyłem jeszcze do Informatora Krainy Wód Łososiowatych i lipieni, no i nie widzę nigdzie wymienionego odcinka, o co chodzi panowie?? czy tam już jest OS?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/30/wiadomosci/14546/ pliki/informator_200911.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 no właśnie na ten informatorek zerkałem i nie pisze tam nic na temat odcinka Myczkowce - Zwierzyń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam na stronie 2-San zbiornik Myczkowce- Od mostu w miejscowosci SOLINA do kamieniolomu w m.Bobrka.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 nie no to dla mnie zbyt skomplikowane może inaczej zapytam, można tam łapać czy nie?? a tak btw to tam ponoć woda prawie stoi w miejscu, czy ona aby nie będzie skuta lodem?? może lepiej uderzyć niżej Hoczewki?? ogólnie to jestem w d.... , jak widziałem dzisiaj san w Sanoku to nie zapowiada się obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 http://www.wedkowanie.net/topics97/jezioro-myczkowieckie-vt4 238.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi