Dziwny73 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam,Po 1,5 – miesięcznym oczekiwaniu właśnie zostałem posiadaczem nowego kołowrotka jak w temacie. Oczywiście jest to produkt chiński i nieco się różni od poprzednika(USA).Zakupiony młynek oprócz nieco innego uchwytu korbki nie posiada biegu wstecznego.Zastanawiam się , czy wprowadzone zmiany zaprocentują na plus i czy konstrukcja Made In China dorównuje amerykańskiej. Jeżeli macie jakieś zdanie na temat obu kołowrotków to proszę o opinię.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam Kolegoi jak się sprawuje Ahab? Pozdrawiamkmr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziwny73 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam,moim zdaniem kołowrotek jest zajebisty i nie widzę różnicy między produktem chińskim, a amerykańskim ( kolega posiada dwie wielkości )może trwałość ???. Osobiście trollowałem w sezonie letnim na ciężko pracujące i głęboko schodzące woblery wyciągając kilka nie dużych sumków i po tym czasie nie mam nic do zarzucenia jeżeli chodzi o pracę kołowrotka Jestem ciekaw jak sprawuje się najnowsza wersja dostępna w Polsce, ale o wiele lżejsza.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dobrze wiedzieć, że jesteś zadowolony, panuję zaopatrzyć się w wersję dostępna w Polsce. Powiedz jakie ma parametry Twój Ahab 8: hamulec, pojemność szpuli, przełożenie, waga.Chciałbym go używać do cięższego spina i nie wiem czy nie będzie to zbyt ciężka artyleria.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi