Baart Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Wiosna pełną gębą. Jak co weekend wybrałem się nad strumień pograć trochę pstrągom na nosach podsyłając im streamery. Rozkładając się zauważyłem jak rzeczka zaczyna tętnić życiem. Nie zastanawiając się zawiązałem suchego chrusta i zaczęło się...Tak powstała historia zeszłego weekendu zawarta klipie ARE YOU IN? https://www.facebook.com/FlyFishingCulture Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Baart 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Super klimacik, fajne ujęcia i ciekawie zmontowane. Jakim sprzętem nagrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Tia ! Dzień wcześniej żadnej zbiórki nie widziałem Musiałem rzeźbić nimfą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Świetny filmik , klimaty super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baart Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Super klimacik, fajne ujęcia i ciekawie zmontowane.Jakim sprzętem nagrywasz?Nikon D7000 Dzięki za pozytywny odbiór ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wszystko pięknie, fajnie ale ja trochę pomarudzę. Gdzie jest "Getting cultured - 2015"? Bo miało być "coming early 2015", a tu mamy już 2 kwartał!!! Pozdr,Tomasz P.S.: Ja zwykle dobra robota, z każdym projektem wygląda to lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baart Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wszystko pięknie, fajnie ale ja trochę pomarudzę. Gdzie jest "Getting cultured - 2015"? Bo miało być "coming early 2015", a tu mamy już 2 kwartał!!! Pozdr,Tomasz P.S.: Ja zwykle dobra robota, z każdym projektem wygląda to lepiej!Takie marudzenie jest jak najbardziej pozytywne! Ale niestety tu mnie masz. Jest materiał z całego zeszłego sezonu oraz z początku obecnego. W międzyczasie wpadły mi dwa inne priorytetowe projekty na których obecnie moja uwaga jest skupiona w 100%. Także "Getting cultured" musi poczekać... ale to dobrze, dopracuje się parę rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wszystko pięknie, fajnie ale ja trochę pomarudzę. Gdzie jest "Getting cultured - 2015"? Bo miało być "coming early 2015", a tu mamy już 2 kwartał!!! Pozdr,Tomasz P.S.: Ja zwykle dobra robota, z każdym projektem wygląda to lepiej! O tak ! Naciskać, marudzić, męczyć, przypominać !! Mi już jęzor zdrętwiał to może silne lobby zainteresowanych wyegzekwuje dane słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi