admin Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Za kilka dni majówka - przebieranie boleniowych woblerów, szczupakowych jerków, obmyślanie planów i być może marzenia o pierwszych rybach w sezonie, a może o rekordzie życiowym. Chcemy zaprosić Was do inicjatywy - majówka z jerkbait.pl. Relacja o tym jak spędziliście te kilka dni otwarcia sezonu szczupakowego i boleniowego w tle z Catch & Release (Złów i wypuść). [/size] POKAŻ NAM SWOJĄ WĘDKARSKĄ MAJÓWKĘ Każda relacja ma szansę na wygranie nagród. Jakie to nagrody i jakie relacje zostaną zaliczone? UNIKATOWE NAGRODY:I - nagroda - to ABSOLUTNIE UNIKATOWA PRZYNĘTA. Już teraz mogę uchylić rąbka tajemnicy. Z okazji 10-lecia jerkbait.pl firma SALMO wyprodukowała dla jerkbait.pl unikatową i limitowaną serię Slidera 10S w kolorach i oznakowaniu jerkbait.pl. To pierwsza taka inicjatywa Salmo i portalu wędkarskiego. PIERWSZY slider zostanie wręczony zwycięzcy konkursu! II i III - pinsy (srebrne znaczki jerkbait.pl) + miarka na łódź 130cm Catch and Release jerkbait.pl (jeśli ktoś nie posiada łodzi to będzie możliwość zamiany miarki na naszywkę jerkbait.pl lub komplet transparentnych naklejek). IV - X - pinsy (srebrne znaczki jerkbait.pl) WARUNKI- Od 1.05.2015 - 05.05.2015 utworzymy specjalny wątek, w którym będziemy dzielić się swoimi relacjami z majówki. TYLKO w tym wątku umieszczamy relację (nie przesyłamy jej na maila). - WARUNKIEM KONIECZNYM jest umieszczenie w wątku krótkiego filmu VIDEO nie dłuższego niż 1 MINUTA. Nagrać można za pomocą telefonu itd. Tylko takie relacje będą brały udział w konkursie. Oczywiście w wątku będzie można komentować wyprawy, dyskutować ale liczą się tylko te, które filmowo pokażą Waszą wyprawę. - WARUNKIEM KONIECZNYM jest pokazanie elementów związanych z Catch and Release. Liczymy na Waszą kreatywność. - OCENIE będą podlegały wyłącznie filmy choć komentarz mile widziany- tutaj forma dowolna GŁOSOWANIE- Zwycięzcy zostaną wyłonieni przez wewnętrzną komisję złożoną z grupy Moderatorów oraz Team Jerkbait.- Zwycięzcy zostaną ogłoszeni w niedzielę 10.05.2015.- Po 10.05.2015 Zwycięzcy zostaną poproszenie o adres wysyłkowy.- Wysyłka nagród do 20.05.2015. FILMY (RELACJE) UMIESZCZAMY W TYM WĄTKU 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Super inicjatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zdjęcia jutro wrzucę bo właśnie slidery dzisiaj opuściły fabrykę Salmo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Super !!! Za to kochamy naszego jerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 To jest konkret. Czysto jasno i klarownie. Chyba pierwsza taka akcja w Polsce na linii producent - portal - wędkarz. Fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Mam nadzieje ze uda się coś zamieścić ... pogoda się poprawia wiec kto wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Już ładuję baterie hi, hi . Oby nie padało to może z tego coś będzie.Fajowy konkurs! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dzień dobry jestem Salmo Slider 10S JERKBAIT 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Mam nadziej ze będzie mój ... choć jak nie w konkursie to mam nadzieje ze uda mi się uruchomić wtyki w salmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Slidery będą u nas dostępne ... jest ich .... spoooooro ..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wiem wiem słyszałem. Jeżdżę z takim jednym z teamu salmo na ryby to mi czasem coś podpowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 A tak swoją drogą ... Panowie powodzenia dnia jutrzejszego. ... oby karty pamięci były pełne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ciekawe kto pierwszy za nim wskoczy do wody po zaliczeniu uwadu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 zwycięscy Zwycięzcy* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 @RemekPiszesz, że po konkursie będzie dostępne sporo jerków. Możesz powiedzieć jak będzie można je nabyć i ile taka przyjemność będzie kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Nie tylko jerki.- pinsy - znaczki srebrne z logo - kubki- miarki C&R - 130 cm na łódź- naklejki na folii transparentne uv jerkbait - koszulki- naszywki- slider 10s jerkbait Szczegóły po 10.05. Wszystko już mamy wyprodukowane. Natomiast w następnym tygodniu ustalimy cenę, metodę transportu oraz rodzaj opakowania. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 W takim razie połamania jutro nad wodą PS. Tylko nie zdzieraj z nas skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 No to ja zacząłem koledzy, pokazywać teraz swoje filmiki. No i właśnie mam też pytanie czy można kilka relacji zdać czy tylko jedną? oczywiście jeśli się złowi rybę i nagra film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Kilka można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Dzięki Remek za odpowiedź, zapraszam do lektury pierwszej w konkursie relacji z majówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Może miałbym szanse... gdybym dobrze włączył kamerkę w czasie holu... zamiast tego mam ponad 400zdjęć....ehhh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Rób prezentację 28 klatek na sekundę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Może miałbym szanse... gdybym dobrze włączył kamerkę w czasie holu... zamiast tego mam ponad 400zdjęć....ehhh Hehe ja zamiast wcisnąć przycisk nagrywania zmieniłem menu .... i z filmu tez nici.... ani holu ani brania ani wypuszczania. Tak to już jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 czy do 5 maja oznacza, ze jutro mozna jeszcze coś wrzucić na konkurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi