Skocz do zawartości

niezniszczalne multiplikatory, konstrukcje ...

darkonis

Rekomendowane odpowiedzi

Ja upolowałem u Japońców, w zeszłym roku te nówkę (jeszcze sie trafają)

Podobno ostatni zaiwaniłeś :)

ps. wiem,że jest jeszcze jeden  gdzieś w Polsce , czeka w pewnym miejscu na ratunek i wybawcę ;)

Edytowane przez maniek1972
  • Like 1

Piękna ryba na zacną przynętę...jak by mi znana?! :rolleyes: (moja już spakowana w puło na Szwecję :D )

To Twoja ''brazylijka" jeszcze nie pływała !?  :doh:

moją dzisiaj jedna ślicznotka odprowadziła do samej łodzi ...  jak to kobitka - na błyskotki łasa  ;) , jeno przy samej burcie się rozmyśliła ... :wacko: jak to kobitka ... :unsure:

smukła taka i długa była ... i już po tarle ....  jasno-płetwa i oliwkowo-zielona ...  :rolleyes:  eech, z pół godziny jeszcze w tym samym miejscu próbowałem ...  

jak młokos jakiś ...  :rolleyes:

A na zdjęciu, to 1/2oz błyskotka z Arkansas, czekam niecierpliwie na świeże, które już lecą (te co były obiecane na połowę kwietnia... :angry: )

Edytowane przez mallard
  • Like 1

Alphasy i TD Advantage 153 sa blizniaczymi konstrukcjami, chyba nawet pierwszy HST byl zrobiony wczesniej.

Baca, pewnikiem co masz rację, TD Advantage 153HSTA, to według wielu US wersja Alphas'a 150H, cięższa od JDM - 8.8oz vs. 8.2oz, bo więcej łożysk 10+1 vs. 7+1( w advantage sa cztery w uchwytach ) ile i gdzie w alphas'ie trza by Roberta zapytać, inny kolor szpuli , inne uchwyty ... pewnikiem jakaś jeszcze kosmetyczna różnica się znajdzie, z ciekawości kiedyś można popatrzeć ... ;)

• 2 tygodnie później...

Witam

Naczytałem się bardzo dobrych opini na temat Alphasa 150 to ze jest to niezawodna maszynka to to już wiem,ciężkie do nabycia lecz czasem pojawiają się nowe lub używki z japan,a moje pytanie jest ile można

dać lub może tak ile wart jest taki multik?Ceny wahają się w granicach 160$ + wysyłka w sumie za to można mieć całkiem niezła zabawkę.

A gdzie znalazłeś ten multik w takiej cenie ? nowy czy używka ? Ja nowy widziałem  coś w granicach 1200zł oczywiście nie w Polsce ...Mówię tutaj o mulktiku z korbą na lewą łape bo te na prawą to jest ich sporo i cena niewielka .. jak masz okazje kupić go nowy za taką kwotę 160$ (lewa łapa) to myślę że to dobra cena  , ale niech się wypowiedzą osoby co go mają/kupili...