BOB1 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 W pierwszej chwili myślałem , że to Alphas. A może to jakieś bliskie konstrukcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batza Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Alphasy i TD Advantage 153 sa blizniaczymi konstrukcjami, chyba nawet pierwszy HST byl zrobiony wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jest tańszy a jeśli to bliźniak to może być fajną alternatywą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallard Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mógłbyś podać średnicę szpulki tego mulyika? W pierwszej chwili myślałem , że to Alphas. A może to jakieś bliskie konstrukcje?wieczorkiem , bo wlasnie z ryb wrocilem ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Piękna ryba na zacną przynętę...jak by mi znana?! (moja już spakowana w puło na Szwecję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Witam.od siebie dodalbym ten model do grona ''niezniszczalnych'', od siedmiu juz lat nie sprawia mi zawodu , a nawet pokusilem sie o jego zdublowanie ... co przy dzisiejszym wyborze multikow zakrawa juz na heretyzm ... IMG_4587.JPGAlphas 150 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Szkoda że już alphasów nie produkują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja upolowałem u Japońców, w zeszłym roku te nówkę (jeszcze sie trafają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Ja upolowałem u Japońców, w zeszłym roku te nówkę (jeszcze sie trafają)Podobno ostatni zaiwaniłeś ps. wiem,że jest jeszcze jeden gdzieś w Polsce , czeka w pewnym miejscu na ratunek i wybawcę Edytowane 10 Maja 2015 przez maniek1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallard Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Mógłbyś podać średnicę szpulki tego mulyika?Minecjusz - średnica będzie coś tak ze 35,8 mm, jeśli jeszcze potrafię korzystać z suwmiarki ... Edytowane 10 Maja 2015 przez mallard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallard Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Piękna ryba na zacną przynętę...jak by mi znana?! (moja już spakowana w puło na Szwecję )To Twoja ''brazylijka" jeszcze nie pływała !? moją dzisiaj jedna ślicznotka odprowadziła do samej łodzi ... jak to kobitka - na błyskotki łasa , jeno przy samej burcie się rozmyśliła ... jak to kobitka ... smukła taka i długa była ... i już po tarle .... jasno-płetwa i oliwkowo-zielona ... eech, z pół godziny jeszcze w tym samym miejscu próbowałem ... jak młokos jakiś ... A na zdjęciu, to 1/2oz błyskotka z Arkansas, czekam niecierpliwie na świeże, które już lecą (te co były obiecane na połowę kwietnia... ) Edytowane 10 Maja 2015 przez mallard 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ojjjj... jak ja zasmakuje w tych błyskotkach a jeszcze lepiej aby zasmakowały te utuczone mamuśki to nie będziesz miał spokoju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallard Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 ... zejdę do podziemia ... i od czasu do czasu, jakiś artykuł podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallard Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Alphasy i TD Advantage 153 sa blizniaczymi konstrukcjami, chyba nawet pierwszy HST byl zrobiony wczesniej.Baca, pewnikiem co masz rację, TD Advantage 153HSTA, to według wielu US wersja Alphas'a 150H, cięższa od JDM - 8.8oz vs. 8.2oz, bo więcej łożysk 10+1 vs. 7+1( w advantage sa cztery w uchwytach ) ile i gdzie w alphas'ie trza by Roberta zapytać, inny kolor szpuli , inne uchwyty ... pewnikiem jakaś jeszcze kosmetyczna różnica się znajdzie, z ciekawości kiedyś można popatrzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Szkoda że już alphasów nie produkują http://www.ebay.de/i...=item3aa9abc5f2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Na ALPHAS'a SV 105L jest ciekawa promocja na placie: http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/25062/cPath/36_2933_3059/garage-sale.htmlPo kursie 0,032 wychodzi około 725 zeta + przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) A Abu 5601 JB jerkbaiter może zalicza się do konstrukcji niezniszczalnych ? mam go ale do środka nie zaglądałem Edytowane 14 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 A Abu 5601 JB jerkbaiter może zalicza się do konstrukcji niezniszczalnych ? mam go ale do środka nie zaglądałem Raczej nie. Plastik w środku i marny hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Raczej nie. Plastik w środku i marny hamulec.??? plastik ? Co tam jest plastikowe ? Ps: ja mam tego nowszego a nie starego na 2015 rok Edytowane 15 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Może się mylę? ale obawiam się , że czym "nowszy" tym..."plastikowszy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witam Naczytałem się bardzo dobrych opini na temat Alphasa 150 to ze jest to niezawodna maszynka to to już wiem,ciężkie do nabycia lecz czasem pojawiają się nowe lub używki z japan,a moje pytanie jest ile możnadać lub może tak ile wart jest taki multik?Ceny wahają się w granicach 160$ + wysyłka w sumie za to można mieć całkiem niezła zabawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 A gdzie znalazłeś ten multik w takiej cenie ? nowy czy używka ? Ja nowy widziałem coś w granicach 1200zł oczywiście nie w Polsce ...Mówię tutaj o mulktiku z korbą na lewą łape bo te na prawą to jest ich sporo i cena niewielka .. jak masz okazje kupić go nowy za taką kwotę 160$ (lewa łapa) to myślę że to dobra cena , ale niech się wypowiedzą osoby co go mają/kupili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 160 USD czyli około 600 zł warto zapłacić za używkę w bdb. stanie. A jak ktoś znajdzie nówkę za 700 zł to prosze o cynk na priva... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 poszukiwania mogą potrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 OK to najpierw ja się zaopatrze a pózniej dam cynk gdzie można znaleść ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi