slawek_2348 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Albo zapił, nie wiadomo tylko czy z żalu i złości, czy szczęścia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 lub ogląda milimetr po milimetrze przez mikroskop a to potrwa troszkę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Długa kolejka do Roentgena jest kolega pisał w pierwszym poście, że pracuje na 2 zmianę jak wróci z roboty to pewnie się odezwie. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Może serce nie wytrzymało.Kiedyś dostałem wędkę w kartoniku złożonym na pół i praktycznie karton trzymał się prosto dzieki blankowi i wędka jest do dzisiaj.....a karton widać, ze po drodze ucierpiał i to mocno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Mikroskop nie był potrzebny Kij wysłałem na tomograf . Nie odpisywałem bo byłem zbyt bardzo zdenerwowany całą informacją, a następnie zająłem się zbrojeniem woblerów by cokolwiek odreagować. Kija sprawdziłem dokładnie i na szczęście nie dostrzegłem żadnych wad. Jednak widząc pęknięcie tuby mało nie doszło do wojny, iż kij w takim opakowaniu został przyjęty bez szczegółowej kontroli. Zobaczymy w przyszłości nad wodą jak będzie się sprawować. Gdyby nie majówka to bym się tak nie spinał jednak ten okres zobowiązuje do wypadu nad wodę. Dodam tylko tyle, że taśma ostrzegawcza z napisami ostrożnie, nie rzucać i płatność przy odbiorze w niczym nie przeszkodziły firmie kurierskiej Siódemka dać ciała na całego. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Rafus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Bierz kij nad wodę i się nie stresuj, szkoda zdrowia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jutro przed nocką właśnie idę Oby pogoda dopisała. Wam też tego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jutro do pracy idziesz?? Nie bój się o kija, bo opakowanie przejęło pewnie całą energię podczas transportu i dlatego pękło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Niestety, jednak... Ma to też swoje plusy, 9 jadę na koncert Scorpionsów, a później tydzień spędzę nad morzem Mimo iż idę do pracy to w planach mam zamiar wyskoczyć nad wodę zaraz po śniadaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 No to pozostaje życzyć połamania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 I wzajemnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Oby na rybie życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Oby na rybie życia Najlepiej na szczupaku "siódemce" w ramach przeprosin od firmy kurierskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Siódemka teraz łączy się z DPD. Za jej pośrednictwem min. Daiwa czy Konger wysyłają towar do sklepów. Miesiąc temu były meile od tych firm, żeby na nich uważać, bo paczki okradają itd. Dla kolegi z innego sklepu przez małe rozdarcie wyciągnęli chyba 3 baty z paczki - nawet nie było tego widać przy odbiorze. Ogólnie burdel na kółkach - uważajcie na DPD i Siódemkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Potwierdzam DPD masakra!Pisałem w moim poście jak załatwili mi kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 potwierdzam, że DPD to masakra, jak zlecałem im odbór przesyłki to 2 dni czekałem aby ktoś od nich podjechał i zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Czytając Wasze o kurierach opinie, miałem wczoraj niezłego stresa. Na szczęście moja przesyłka dotarła nieuszkodzona /FedEx/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Niestety w mojej sytuacji nie mogłem zmienić kuriera ponieważ Pleciona ma z mini podpisaną umowę i tylko z ich usług korzystają :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi