admin Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zabieramy się za organizację w Polsce takiej imprezy ........ damy znać .... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Super pomysł. Tylko kurczę u nas trochę mniej takich typowych streetfishingowych brzegów jak w Paris... Ale też damy radę;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kleniojazie Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Super pomysł. Tylko kurczę u nas trochę mniej takich typowych streetfishingowych brzegów jak w Paris... Ale też damy radę;-)A może miejski odcinek Krakowskiej Wisły? oglądając ten film mam wrażenie jakby własnie tam był realizowany . Kiedyś na bulwarach regularnie odbywały się wędkarskie imprezy , Niemal o każdej porze dnia i nocy można było spotkać kogoś z wędką ,ryby były . Ach ! rozmarzyłem się . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawgas Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Wystarczy jesienią zorganizować takie coś na szczecińskich bulwarach. Sandacza jest w pytę ale mięsiarzy wokół jeszcze więcej. Edytowane 26 Maja 2015 przez Pawgas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Wrocław też pod tym względem ma spory potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Wrocław też pod tym względem ma spory potencjał. myślimy o Wrocławiu właśnie Tyle mogę zdradzić. Zrobiłem rozpoznanie teraz dogadujemy się z Francuzami jak to wykombinowali - reguły, regulaminy itd. Chciałbym by kiedyś polska ekipa reprezentowała nas u nich na imprezie .... a jerkbait.pl będzie wsparciem dla naszej ekipy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spawciu Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 na ten rok czy na nastepnyjest to planowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 myślimy o Wrocławiu właśnie Tyle mogę zdradzić. Zrobiłem rozpoznanie teraz dogadujemy się z Francuzami jak to wykombinowali - reguły, regulaminy itd. Chciałbym by kiedyś polska ekipa reprezentowała nas u nich na imprezie .... a jerkbait.pl będzie wsparciem dla naszej ekipySuper, to jest naprawdę fajna i ciekawa inicjatywa, trzymam kciuki i wspieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majkel S Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 A może zrobić kilkuetapowe (np. 3) te zawody? Pierwsza tura powiedzmy w Krakowie, druga w Warszawie a trzecia jeszcze gdzieś indziej i na podstawie tego wyłonić zwycięzce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 A może zrobić kilkuetapowe (np. 3) te zawody? Pierwsza tura powiedzmy w Krakowie, druga w Warszawie a trzecia jeszcze gdzieś indziej i na podstawie tego wyłonić zwycięzce? Dobry pomysł, zrobić z tego serię. Jestem za. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jasiek170476 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Pomysł bardzo fajny, można co roku by było organizować coś takiego w innym mieście. Dobrze by było to dograć z władzami jako promowanie miasta. Znaleźć sponsorów część z zarobionych pieniędzy przeznaczyć na zarybienie miejskich odcinków. Temat rozwojowy.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Super pomysł. no i mozna wyłonic jakąś reprezentację po takich np 3 etapowym -Tour de fishing Pologne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Bardzo fajna inicjatywa. Czekam z niecierpliwością na rozwój wydarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luk_80 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Wrocław chyba nadaje się najbardziej, ciężko wskazać inne polskie miasto z takim potencjałem. Dwie odnogi Odry, kanały, porty etc. Typowy Urban Fishing:) ps: może ewentualnie Szczecin który także ma sporo basenów portowych przy stoczni choć nie wiem jak z dostępem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Super, ze wypowiadacie się w tym temacie. Piszcie jak najwiecej bo to i motywuje i przynosi fajne pomysły. Wrocław dla mnie top1 i tam chciałbym zacząć. Takie mam marzenie. Szczecin fajna propozycja. Ze sponsorami już rozmawiamy. Na razie zróbmy pierwszy krok. Organizacja pierwszej tego typu imprezy i przede wszystkim dobrej zabawy, na luzie, z fajną atmosferą. W każdym razie bez spinki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Warszawskie bulwary też w przyszłości niedalekiej się nadadzą. będzie trochę betonu akurat do takiej imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Warszawskie bulwary też w przyszłości niedalekiej się nadadzą. będzie trochę betonu akurat do takiej imprezy. Nad Wisełką nie łowię ale pomysł zabetonowania prawego dzikszego brzegu niezbyt mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Nad Wisełką nie łowię ale pomysł zabetonowania prawego dzikszego brzegu niezbyt mi się podoba.To akurat tyczy sie i tak betonowego lewego... nie slyszalem o pomyslach zmiany prawego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 To akurat tyczy sie i tak betonowego lewego... nie slyszalem o pomyslach zmiany prawego?To mnie pocieszyłeś. Czasem bywałem na tym dzikim i wolałbym aby taki pozostał. Po korektach oczywiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawgas Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Wrocław chyba nadaje się najbardziej, ciężko wskazać inne polskie miasto z takim potencjałem. Dwie odnogi Odry, kanały, porty etc. Typowy Urban Fishing:) ps: może ewentualnie Szczecin który także ma sporo basenów portowych przy stoczni choć nie wiem jak z dostępem.Stocznia, a raczej jej smutne gruzy, to teren całkowicie zamknięty. Miejsc u nas sporo tylko należy pamiętać, że w połowie terenów portowych mamy podział wody na PZW i wody morskie. Jesienią na sandaczach (a w ostatnim roku sandaczykach) przy takiej imprezie, absolutnie każdy uczestnik by coś złowił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gugcio Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Bralem 2 razy udzial w zawodach Street fishing really w 2010 i 2011 roku. Zawody odbywaly sie we Frankfurcie i Hamburgu z inicjatywy czasopisma Rute & Rolle oraz Pure fishing Deutschland. Sam pomysl jak najbardziej ciekawy, organizacja troche kulala ale bylo to mile doswiadczenie. Idea tego calego przedsiewziecia bylo ukazanie innego wizerunku wedkarz i wedkarstwa jaki dotad znali. Uwazam inicjatywe Jerkbait.pl za super pomysl i zycze tym samym powodzenia na premierowej imprezie ktora miejmy nadzieje zagosci na stale na planie imprez. W Niemczech z organizacja nie jest latwo bo ograniczaja to bezssensowne przepisy typu, obowiazku zgloszenia jesli grupa wedkujacych wynosi wiecej jak 7 osob. Oprocz tego sprzeczne z przepisami C&R . W tym roku jak i w zeszlym bodajze w Amsterdamie jest organizowane street fishing przez Pezon Michel. Oprocz tego za kilka dni odbywaja sie zawody WPC 2015 (World predator classic) w 3 kategoriach w tym takze street fishing. Zawody odbywaja sie rowniez w Holandi. Jak widac pomysl jak najbardziej na czasie i moze kiedys bedzie mi dane wziasc udzial w Polskiej edycji. Zdr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Super to opisałeś! Dziękuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Street fishing po szczecińsku http://pzwszczecin.com/2014/11/07/sandacze/# 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Street fishing po szczecińsku street.jpgstreet1.jpg9po1.jpg http://pzwszczecin.com/2014/11/07/sandacze/#To zawody czy po prostu ktoś dał sygnał że mięso bierze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 To zawody czy po prostu ktoś dał sygnał że mięso bierze?Niestety to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ha ha ... dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Zabieramy się za organizację w Polsce takiej imprezy ........ damy znać ....
Top użytkownicy dla tego pytania
13
8
4
3
Popularne dni
26 Maj
9
31 Maj
8
28 Maj
6
29 Maj
6
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 13 odpowiedzi
MRTNZ 8 odpowiedzi
godski 4 odpowiedzi
Pawgas 3 odpowiedzi
Popularne dni
26 Maj 2015
9 odpowiedzi
31 Maj 2015
8 odpowiedzi
28 Maj 2015
6 odpowiedzi
29 Maj 2015
6 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Zabieramy się za organizację w Polsce takiej imprezy ........ damy znać ....
kleniojazie
A może miejski odcinek Krakowskiej Wisły? oglądając ten film mam wrażenie jakby własnie tam był realizowany . Kiedyś na bulwarach regularnie odbywały się wędkarskie imprezy , Niemal o każdej porze dn
admin
myślimy o Wrocławiu właśnie Tyle mogę zdradzić. Zrobiłem rozpoznanie teraz dogadujemy się z Francuzami jak to wykombinowali - reguły, regulaminy itd. Chciałbym by kiedyś polska ekipa reprezentowała n
Opublikowane grafiki
57 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi