admin Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zabieramy się za organizację w Polsce takiej imprezy ........ damy znać .... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jasiek170476 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Stara PRL-owska szkoła, brać co się da bo zara nie będzie. Na szczęście coraz więcej młodych wypuszcza ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tyczkasport1 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Bydgoski miejski odcinek Brdy to również spory odcinek spacerowy z tym że woda trudna ale potrafi obdarować pięknymi rybkami :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EMMS Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) W takim raie chyba trzeba będzie w niektórych iastach zadbać o elektrycznego pastucha, żeby mięsiarze się nie próbowali wpychać Sam pomysł - świetny! Edytowane 30 Maja 2015 przez EMMS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Jeszcze wątku wrocławskiego nie widzę .... Co z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Jeszcze wątku wrocławskiego nie widzę .... Co z Wami? Każdy chowa miejscówki A tak serio, to ja już taki Wrocławianin bardziej tylko mentalny Ale wątek powinien być...będzie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Super! Dlaczego pytam? Będę pewnie potrzebował pomocy lokalnych speców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Nie wiem, na ile po ostatnich przebudowach zmieniła się Odra na miejskim odcinku, ale w razie czego postaram się oczywiście pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TAURUS1989 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Stara PRL-owska szkoła, brać co się da bo zara nie będzie. Na szczęście coraz więcej młodych wypuszcza ryby.Teraz zauważyłem że tylko ci starsi "wędkarze" zabierają ryby a młodzi wypuszczają Byłem świadkiem jak małolat ok. 13-15lat wypuszcza szczupaka 70+ mówiąc "buzi i do wody jak rex hunt" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Teraz zauważyłem że tylko ci starsi "wędkarze" zabierają ryby a młodzi wypuszczają Byłem świadkiem jak małolat ok. 13-15lat wypuszcza szczupaka 70+ mówiąc "buzi i do wody jak rex hunt" Jest nadzieja. Też to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawgas Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) To zawody czy po prostu ktoś dał sygnał że mięso bierze?Tak to wygląda cały listopad i grudzień bo sandaczyków jest od cholery. Jak snadacz bierze to spora część województwa się zjeżdża a i lokalni menele mają żniwa. Widziałem nawet kiedyś taką pijaną ledwo trzymającą się na nogach babę która ze starym teleskopem dygała na drop shota. Edytowane 31 Maja 2015 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sinopapużasty Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Tak to wygląda cały listopad i grudzień bo sandaczyków jest od cholery. Jak snadacz bierze to spora część województwa się zjeżdża a i lokalni menele mają żniwa. Widziałem nawet kiedyś taką pijaną ledwo trzymającą się na nogach babę która ze starym teleskopem dygała na drop shota. Też się tam w zeszłym roku dwukrotnie wybraliśmy, aby poczuć te pstryki bo u nas ich jak na lekarstwo Rzeczywiście trochę tych rybek jeszcze tam pływa ale ilość wędkujących przeraża.To co dobre, że przy drugim wypadzie zaliczyliśmy kontrolę PSR co u nas raczej miejsca nie ma. Ale wracając do tematu myślę, że to naprawdę dobre miejsce do zorganizowania tego typu imprezy.Dużo miejsca i przede wszystkim duże szanse na spotkanie z rybką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sinopapużasty Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Teraz zauważyłem że tylko ci starsi "wędkarze" zabierają ryby a młodzi wypuszczają Byłem świadkiem jak małolat ok. 13-15lat wypuszcza szczupaka 70+ mówiąc "buzi i do wody jak rex hunt" Też się u nas takie zjawisko obserwuje...jest szansa, że idzie to w dobrym kierunku Edytowane 31 Maja 2015 przez noname Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Warszawa... Hmmm port czerniakowski, kanał przy faelbet, port praski, port na kanale żerańskim. Gadu gadu a może by tak już się sptkać nad wisłą w wawie? Oczywiście team warszawa chłopaki z innych miadt też mogą wpaść oczywiście. Remek co ty na to by zrobić towarzyskie zawody?Klasa l i ul? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Spotkanie w W-wie organizujemy. Będzie w czerwcu (druga połowa) albo na początku lipca ... proszę o chwilę cierpiwości bo my za chwilę (w piątek) wyruszamy do Szwecji na zlot jerkbait.pl i po prostu nie potrafimy się jeszcze sklonować i zrównoleglić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Warszawa... Hmmm port czerniakowski, kanał przy faelbet, port praski, port na kanale żerańskim. Gadu gadu a może by tak już się sptkać nad wisłą w wawie? Oczywiście team warszawa chłopaki z innych miadt też mogą wpaść oczywiście. Remek co ty na to by zrobić towarzyskie zawody?Klasa l i ul?Bardzo dobry pomysl, zrobimy pilota. Klasa wagowa tez ok;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasta Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jak z zezwoleniem na okazję takiego zlotu? Każdy sam będzie musiał sobie załatwiać czy będzie to jakoś organizowane przy współpracy miejscowego koła, jako zawody czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Na razie tego nie wiem. Będziemy to sprawdzać. W W-wie to chcemy zorganizować raczej luźne spotkanie zakończone grillem itd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Czyli będzie się działo [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Manniek66 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Street fishing po szczecińsku street.jpgstreet1.jpg9po1.jpg http://pzwszczecin.com/2014/11/07/sandacze/#Takie zagęszczenie wędkarzy to jeszcze luz. Czasami jest ludź przy ludziu. Nie ma jak się wcisnąć. A najlepsi są dziadkowie, przezbrajają swoje 3 metrowe teleskopy i cisną z żyłką na DS Ach szczecin... Szczecin do dobre miejsce na taką impreze, chociaż ja widziałbym to w innych trochę bardziej spokojnych miejscach. Np. Odcinek między mostem na parnicy przy złomie aż do kanału rybnego(bez skojarzeń...ryb tam jak na lekarstwo) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sportfishing.pl Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Witam koledzy.Myślę, że ten projekt będzie pomyślny w formie festiwalu.Gdy ludzie spotykają się połączone wspólną pasją .Miejsce na przeprowadzenie chyba lepiej wybrać aby można było nie tylko łowić ryby ,ale i wygodnie byłoby porozmawiać.Zabrać ze sobą rodzinę.W ramach festiwalu można zorganizować zawody.Od siebie gotów dać nagrodę za największe złowione ryby .I pomóc w organizacji cateringuPozdrawiem Jaroslaw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość outsider Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Czyżby kolejny sklep w tym pięknym mieście się promuje na JB.pl ? Sport-Fishing.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 platynowłosy Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam Panowie Za chwilę plany przyjmą rozmiary drugiego zlotu szkierowego JB. Powoli. Każdy z Kolegów zna swoje miasto i ew może podpowiedzieć miejscówki, ok.Dla mnie osobiście byłoby frajdą połowić z Koleżankami no i w ostateczności z Kolegami w obcym mieście, a nie zaczynać od swojego.Wrocław, Kraków, Szczecin...ok. A jest może coś mniejszego i równie fajnego??? Druga sprawa, która mnie kręci od dawna to Urban Fishing w Holandii...ktoś coś bliższego mógłby zapodać?Krzyżakolandia a i owszem też, czymu nie...zróbmy drugi Grunwald, i pytanie...ktoś coś bliżej mógłby zapodać?A Paryż...w przerwie między bagietką i ...A Duńczycy, co myślą? I chyba lepiej by to w Obcolandii wyglądało, kejby wiadomo było, że to urbanfiszerzy z PL, mocarni i, może nie husaria z chorągwiami, ale zorganizowani. Pozostaje odwieczne pytanie finansowe.Proponuję dotknąć tematu ew wstępnych kosztów jednostkowych na terenie PL, ale również w H, FR, czy Krzyżakolandii. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Cześć,Realizacja II zlotu szkierowego nabrała już sporego tempa. By pojechać w odpowiednim terminie i w odpowiednie miejsce trzeba planować już teraz. Na ten moment powrót do Gamleby lub dwa dodatkowe miejsca (wstępnie rozmawialiśmy już na ten temat z partnerem - przekazaliśmy też informację zwrotną na temat organizacji tegorocznej wyprawy). Termin 2016 praktycznie jest już znany. Dwa tygodnie wcześniej. Plan również posiadamy, dogadujemy szczegóły z partnerami oraz ... ale ... to za jakiś czas i w odpowiednim wątku (jak już wszystko ustalimy). Temat dwóch imprez SF w 2015 będziemy wewnętrznie omawiać w czwartek. Tak sobie zaplanowaliśmy. Mamy ambitny plan prostego spotkania w Wwie oraz zrobienia szerszej imprezy SF na jesień tego roku (wstępnie Wrocław ale niekoniecznie). Wszystko zależy od stopnia skomplikowania projektu - niestety mamy ograniczone zasoby. Dlatego jeśli ktoś chce nam pomóc w kwestii SF i organizacji imprez - zapraszam, każda para rąk będzie bardzo pomocna. Bardzo chętnie poznam Wasze opinie na temat tej większej imprezy. Gdzie? Jak? Co ... itd. To pomoże nam w czwartkowej dyskusji. Co do finansów - potrzebni są sponsorzy, partnerzy. W ramach projektu określimy też kwestie finansowe. Mierzymy z imprezą na październik (druga połowa). Wszystko jednak zależy od stopnia skomplikowania projektu oraz dostępności zasobów (osób wspierających jak i finansów). Plany i marzenia jednak są. A jak to mawiają ... marzenia są po to by je realizować. PozdrawiamRemek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 platynowłosy Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Cześć Remku Dlatego jeśli ktoś chce nam pomóc w kwestii SF i organizacji imprez - zapraszam, każda para rąk będzie bardzo pomocna Remku, określ, w jaki sposób można pomóc.Ja chętnie, ale muszę wiedzieć jak. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dokladnie, mozecie na mnie liczyc, postaram sie jak najbardziej pomoc - tylko wytyczne poprosze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Zabieramy się za organizację w Polsce takiej imprezy ........ damy znać ....
Top użytkownicy dla tego pytania
13
8
4
3
Popularne dni
26 Maj
9
31 Maj
8
29 Maj
6
27 Maj
6
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 13 odpowiedzi
MRTNZ 8 odpowiedzi
godski 4 odpowiedzi
Pawgas 3 odpowiedzi
Popularne dni
26 Maj 2015
9 odpowiedzi
31 Maj 2015
8 odpowiedzi
29 Maj 2015
6 odpowiedzi
27 Maj 2015
6 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Zabieramy się za organizację w Polsce takiej imprezy ........ damy znać ....
kleniojazie
A może miejski odcinek Krakowskiej Wisły? oglądając ten film mam wrażenie jakby własnie tam był realizowany . Kiedyś na bulwarach regularnie odbywały się wędkarskie imprezy , Niemal o każdej porze dn
admin
myślimy o Wrocławiu właśnie Tyle mogę zdradzić. Zrobiłem rozpoznanie teraz dogadujemy się z Francuzami jak to wykombinowali - reguły, regulaminy itd. Chciałbym by kiedyś polska ekipa reprezentowała n
Opublikowane grafiki
57 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi