admin Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zabieramy się za organizację w Polsce takiej imprezy ........ damy znać .... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Super! Damy znać. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 baloonstyle Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Remek pw poszło. Daj znać co rozumiesz przez słowo pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Odpiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 baloonstyle Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Odpiszę. Jasne czekam PozdrawiamBartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Arspin Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Witam serdecznie. W kwestii bulwaru to myślę,że Gorzowski (tu mieszkam)także by się nadał Jest sporo przestrzeni no i nie chwaląc się wygrał w konkursie Europa To My. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 @Arspin super, że napisałeś. Fajnie! Niebawem podamy więcej szczegółów dotyczących tegorocznych zawodów z Street Fishing Poland w tle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bonah009 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Street fishing po szczecińsku street.jpgstreet1.jpg9po1.jpg http://pzwszczecin.com/2014/11/07/sandacze/#Kurczę Artech czy ta zdjęcia są twojego autorstwa, na środkowym jestem ja, chciałbym zapewnić kolegów ze 95% ryb zlowionych moja ręką wraca do wody, a imprezę jak najbardziej zapraszamy do Szczecina.pozdrawiam Maciej Edytowane 24 Września 2015 przez bonah009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Zabieramy się za organizację w Polsce takiej imprezy ........ damy znać ....
Top użytkownicy dla tego pytania
13
8
4
3
Popularne dni
26 Maj
9
31 Maj
8
29 Maj
6
27 Maj
6
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 13 odpowiedzi
MRTNZ 8 odpowiedzi
godski 4 odpowiedzi
Pawgas 3 odpowiedzi
Popularne dni
26 Maj 2015
9 odpowiedzi
31 Maj 2015
8 odpowiedzi
29 Maj 2015
6 odpowiedzi
27 Maj 2015
6 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Zabieramy się za organizację w Polsce takiej imprezy ........ damy znać ....
kleniojazie
A może miejski odcinek Krakowskiej Wisły? oglądając ten film mam wrażenie jakby własnie tam był realizowany . Kiedyś na bulwarach regularnie odbywały się wędkarskie imprezy , Niemal o każdej porze dn
admin
myślimy o Wrocławiu właśnie Tyle mogę zdradzić. Zrobiłem rozpoznanie teraz dogadujemy się z Francuzami jak to wykombinowali - reguły, regulaminy itd. Chciałbym by kiedyś polska ekipa reprezentowała n
Opublikowane grafiki
57 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi