Daro Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Czesc ThymallusCo to znaczy ,co masz na mysli piszac pojecie z PRL`u ? To sformulowanie juz slyszalem tylko nie wiem do czego to przytrzepic.Co do HJ-10 i HJ-12 to uzywam ich na codzien i jak juz zauwazyles sa to suspenda.Lataja zle,ale w porownaniu z Rapala Orginal Fl. to bulka z maslem.Obecnie najlepsza alternatywa ,mi osobiscie znana, na HJ jest Arnaud-100(17,3g) rozprowadzany przez ILLEX?a.Niestety cena powala na kolanaps.szkoda ze nie byles na ostatnim zjezdzie,byloby jeszcze ciekawiej. Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, Czy już któryś z kolegów miał to coś w ręku... Dosyć ciekawie to wygląda i chętnie bym spróbował połapać.Przyłączam się do pytania kolegi Piernika.... , też chętnie kupię. Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Zyga102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Bardzo ładnie pracuje, jeśli któryś z kolegów wywącha gdzie to mozna nabyć dajcie prosze znać mi na prv.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) http://www.leurredelapeche.fr/3781-leurre-rapala-weedless-shad-8cm.html#.VJm2Yl4Cw cena też ładna Edytowane 23 Grudnia 2014 przez marianosum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ale tam na razie nic nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 http://www.decathlon.pl/weedless-shad-80-bg-id_8325937.html dostępne w dwóch kolorach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Miał może ktoś okazje pomacać,bo mam ochotę kupić ale jak materiał taki jak w sponach to dam sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Jak dla mnie rewelka. Już widzę gdzie po co na co i dla czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 http://www.decathlon.pl/weedless-shad-80-bg-id_8325937.html dostępne w dwóch kolorachI darmowa wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zamówiłem prawie tydzień temu. Dzisiaj przyszedł e-mail z informacją o opóźnieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Zamówiłem 19.01.15r. ..dziś dostałem info że wysyłają, powinny niebawem dotrzeć....ciekawa przynęta Edytowane 24 Stycznia 2015 przez LASOTA1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 To i ja się skuszę. Myślicie , że warto czekać do sezonu. Czy cena może spaść drastycznie .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Myślę, że cena się utrzyma gdyż jest duże zainteresowanie tą rapalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkor Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ciekawa praca.Tak se myślę, czy nie dałoby się tego zrobić z tradycyjną kotwiczką, ja rozumiem, że antyzaczep ale jakoś mam obawy co skuteczności zacięcia z powodu tego pręta.Ale nieźle chodzi, naprawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ciekawa praca.Tak se myślę, czy nie dałoby się tego zrobić z tradycyjną kotwiczką, ja rozumiem, że antyzaczep ale jakoś mam obawy co skuteczności zacięcia z powodu tego pręta.Ale nieźle chodzi, naprawdę fajnie.Spokojnie, trzeba sprawdzić. Też miałem takie obawy przy minnow spoon ale raz dwa szczupaki przekonały mnie że nie ma co się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 tez zamówilem w decathlonie ciekawe kiedy pojawia sie w innych sklepach i czy cena bedzie nizsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Na minnow spoon też co nieco połowiłem. Co do ceny to kilka złotych max. jesli już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Czy Weedless Shad juz dotarłyZamówiłem 19.01.15r. ..dziś dostałem info że wysyłają, powinny niebawem dotrzeć....ciekawa przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ostatnimi laty Rapala rozpieszcza a że ja dozgonnie zakochany to z pewnością spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) tak kilka dni temu rapalki dotarły..ale trwało to ok. 6dni... Edytowane 29 Stycznia 2015 przez LASOTA1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Moje też są. Testy w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 A jak wykonanie,plastik taki jak w sponach? Bo tamten lubi pękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 A jak wykonanie,plastik taki jak w sponach? Bo tamten lubi pękać.Jaki plastik w spoonach Rapali ? Przecież one metalowe są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Mam spoony rapali i od strony haka metal a z drugiej strony strasznie kruchy plastik.Dwie o filar mostu rozbiłem. Dzisiaj dotarły i do mnie Weedles Shad i plastik ten sam co w spoonach trzeba będzie trzymać się z daleka od betonu Edytowane 2 Lutego 2015 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson2 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Myślę, że tak co do zasady, to każdą przynętą trzeba omijać przęsła mostu. Takim crash testem można nawet wahadłówce przemodelować sposób pracy Ciekawa ta nowa przynęta tak jakby zainspirowana gumowym riperem. W połączeniu z pojedynczym zabezpieczonym hakiem w sam raz na zarośniętą miejscówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi