coma Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 W fishingmarcie już dostępne w większej ilości kolorów niż w decathlonie i prawie dychę taniej http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/rapala-weedless-shad-a20-p20-k15981.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 spinningshop.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Czy już ktoś przetestował tę Rapalkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Cześć, przetestowana złapałem szczupaka na Zegrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Przetestowana, dość fajnie pracuje, mało łapie zielska, niewiele zaczepów, ładnie wygląda ale szczupaków nie zainteresowała...na pocieszenie za to napiszę, że w momencie testowania szczupaki niczym się nie interesowały, no może poza własnym... świętym spokojem, w zielsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Przynęta imho dość ciekawa. Jej główną zaletą jet większa skuteczność zacięć w porównaniu do przynęt z hakiem offsetowym. Po za tym ładnie lata i nie wymaga jakiejś szczególnej techniki przy prezentacji.Z wad można by wymienić:- słaby plastik- niewielkie wymiary ( jak na szczupaka)- słabo pracuje przy wolnym prowadzeniu.W moim pudełeczku znalazła sobie miejsce na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Przynęta bardzo ciekawa ostatnio trafiła u mnie kilka okoni i dwa sandacze,niestety po mocnym ataku szczupaka została odcięta z przyponem,idealna na zakrzaczone miejscówki dość lotna niestety użyte tworzywo pozostawia wiele do życzenia i szybko schodzi z niej farba W pudełku zagości na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Sam jestem ciekaw. Właściwie nie wiem, czemu jeszcze nie spróbowałem. Śmiało przyznaję że jestem fanem Rapali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 rapala rattlin minnow spoon o wiele łowniejsza moj egzemplarz równierz nic nie złowił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot11 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Bardzo fajna przynęta, może nie była zbyt często wykorzystywana, ale jednego dnia tylko na nią brały szczupaki. Nie trzeba cudów, aby ją prowadzić, a odległości rzutowe bardzo zadawalające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 A jak z osiąganiem wiekszego zanużenia przez rapalkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 A jak z osiąganiem wiekszego zanużenia przez rapalkę?Łowiłem przy dnie od 1-5m i problemu nie było wobek tnący dość szybko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extraspiner Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam zainteresował mnie nowy wobler Rapali o długości 9cm i masie 11g,czyli coś pomiędzy Flat Rap-em 8cm i 10cm. Jest to wobler wolno wypływający i podobnie jak Flat Rap i nie będzie łatwo nurkował za głęboko i wpadał na zaczepy. Shadow Rap Shad 2016 Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Extraspiner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ciekawe to to Jest gdzieś w PL dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Są na znanym portalu alle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 A no faktycznie jest kilka tyle ze nie ma wszystkich kolorów a szczególnie jak z powyższej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/rapala-shadow-rap-shad-g5-a20-p20-k18049.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A no faktycznie jest kilka tyle ze nie ma wszystkich kolorów a szczególnie jak z powyższej fotki To jest kolor silver. Mają taki. Woblek ładniutki.Ster wygląda na trwały.Daleko lata.Jednak pracuje zdecydowanie inaczej niż Flat Rap.Raczej będzie uzupełnieniem a nie wypełnieniem lukipo FR. (lusterkowania Flat Rapa nic nie zastąpi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 To jest kolor silver. Mają taki. Woblek ładniutki.Ster wygląda na trwały.Daleko lata.Jednak pracuje zdecydowanie inaczej niż Flat Rap.Raczej będzie uzupełnieniem a nie wypełnieniem lukipo FR. (lusterkowania Flat Rapa nic nie zastąpi). A ja właśnie zamówiłem jedną sztukę i wypróbuje w maju na szczupakach a jeśli nie zerwę to w czerwcu na nocne sandacze z nim zapoluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 nie wiem jak shadow rap shad-nie miałem jeszcze okazji przetestować ale shadow rap ten węższy z trzema kotwicami ładnie lusterkuje.wobler dedykowany do jerkowania ale przy równomiernym prowadzeniu odchyla się dość mocno na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A ja właśnie zamówiłem jedną sztukę i wypróbuje w maju na szczupakach a jeśli nie zerwę to w czerwcu na nocne sandacze z nim zapoluję To dokładnie jak ja.Jedną zwodowałem i przetestowałem w basenie. Czekam na maj / czerwiec. Po pierwszych "testach" nie jestem przekonany,czy cena nie jest zbyt wysoka.Za jednego Shadow Rapa mam dwa Huski Jerk 1ocm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 To jest kolor silver. Mają taki. Woblek ładniutki.Ster wygląda na trwały.Daleko lata.Jednak pracuje zdecydowanie inaczej niż Flat Rap.Raczej będzie uzupełnieniem a nie wypełnieniem lukipo FR. (lusterkowania Flat Rapa nic nie zastąpi). A to te flat rapy to takie dobre Osobiście jeszcze nimi nie lowiłem ale już się pomału zbroje w te wobki i w czerwcu będę chciał je wyprubowac na nocnych sandaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ostatnio zauważam, że Rapala coraz bardziej oddala się od balsy na rzecz plastyku-fantastyku, nie ładnie Panowie z Rapali, nie ładnie . Ja mam jakiś taki osobisty niedowład w ręku, że wobki plastykowe same wypadają mi z ręki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 A to te flat rapy to takie dobre Osobiście jeszcze nimi nie lowiłem ale już się pomału zbroje w te wobki i w czerwcu będę chciał je wyprubowac na nocnych sandaczach Tak,takie dobre (były). Szkoda jednak czasu na opisywanie tej dobroci.Rapala dała ciała,zaprzestając produkcji killerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak,takie dobre (były). Szkoda jednak czasu na opisywanie tej dobroci.Rapala dała ciała,zaprzestając produkcji killerka.Jak komuś coś jeszcze zostało to pewnie się cieszy PS które lepsze 8 -ki czy 10 -tki Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi