Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ja tez mam woblery z kropka i bez grzechotki. Oczwiscie Rapala. Nie wiem, czy to oznacza grzechotke. Moim zdaniem to nie oznacza nic. Bo Super Shad Rapy maja kropki, a grzechotek nie znaja. To samo Risto.... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turtle Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 jak już jesteśmy przy rapalach/nie ma ich /jeszcze?/ na rapala.com/http://www.rapala.co.jp/r-lure/lcl/lcl.htmlhttp://www.rapala.co.jp/r-lure/cdl/cdl.htmlhttp://www.rapala.co.jp/r-lure/twr/twr.htmlwszystko bezsterowceciekawe jak pracują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Jakby kogoś interesowało to bardzo duży wybór Rapalek jest w sklepie Decathlon w Al. Jerozolinskich w Wawce. Sztuka w sztukę po 16.99 zetów polskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 A jakiś namiar internetowo-telefoniczny do nich masz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Thymallus, http://www.decathlon.com.pl/magasin2.htm Ale na prozno szukac informacji o tej promocji, niemniej jednak numery telefonow SA Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Dziękuję Guzu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 He ... właśnie patrzę na ten Decatlon z okna mojej pracy ... (200 metrów) PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 @Remek, zrob sobie lunchowy spacer i zobacz jaka jest oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 @Xavi, wieczorkiem bo teraz mam duuużo pracy Zaległości po mojej podróży. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ok,dziękiJak sprawdzisz to napisz wieczorem jaką mają ofertę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Przeważnie mają husky jerki, shad rapy i jakieś originale, ale może mnie zaskoczą. Remek daj znać jakby mieli coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 OK! Zrobi się ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Znakomitą większość Rapalek w Decathlonie stanowią modele Husky Jerk w wersji normalnej i głęboko schodzącej, Tail Dancery, Shad Rapy oraz pojedyncze egzemplarze inych modeli.Jeśli ktoś akurat trafi na model i kolor który potrzebuje to cena jest mocno zachęcająca - ja dla siebie nic nie znalazłem niestety.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 A widziałeś tail dancery w odmianie deep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Było ich kilka, a pod regałem stał sporej wielkości karton wypełniony Rapalkami - w nim już nie mieszałem.Chyba będziesz się musiał pofatygować osobiście.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ja chyba podjadę na lanczyku - Remek, ne pewno nie dasz rady wyskoczyć? Pozdro,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Byłem w Decathlonie. To chyba najdłuższy czas biegu na 200m - dwa dni Wszystkie woblerki są za 16,99. Na stanie mają:- shad rapy - w różnych wielkościach- tail dencer - j.w.- husky jerk - j.w.- countdown - j.w.- down deep husky jerk - j.w. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 WitamCo sądzicie o woblerze Rapala Twitchin Rap??? Czy jest łowny i warty tych pieniędzy??Jak pracuje czy posiada tzw. akcje walk the dog??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 jak dla mnie... świetna przynęta ... boleniowa ale i na szczupaki też się nada nieco więcej o pracy znajdziesz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 No wlasnie Mifek, twitchneliscie jakies rapy?Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 do tej pory 3 sztuki. wszystkie między 50 a 60 cm. czyli bez jakiś fajerwerków, ale w 2 przypadkach byly to przynety ostatniej nadzei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 @Karaś, Twitchin Rap nie pracuje w stylu walk the dog.To typowy twitchbait, którego podszarpuje się wędziskiem. Pracuje podobnie jak wobler, ale nie posiada steru. Typowym powierzchniowym walk the dogiem jest Rapala Skitter Walk. Jest to skuteczna przynęta na wiosenne szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam PanowWie ktos moze jakim innym woblerem plywajacym o takiej samej akcji przy barddzo,bardzo wolnym, jednostajnym prowadzeniu, da sie zastapic Rapale Original Flottant? Wazne jest zeby gramatura przewyzszala dlugosc np. 9cm/11gDruga sprawa to czy ma ktos namiary na 9cm-towe tonace Shallow Shad Rap-y ? Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Pojęcie zastąpić coś czymś pochodzi jeszcze z PRL. Woblerem o podobnej pracy tak w wodzie jak i w powierzu do Rapala Orginal może być Down Deep Husky Jerk. Waży 11 gram, lata strasznie źle jak Orginal ale schodzi znacznie głębiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi