Tomus Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich Forumowiczów Robieniem woblerków zajmuję się od około dziesięciu lat, na samym początku tylko i wyłącznie boleniowe jednak później z czasem powstawały różne nowe konstrukcje na inne rybki ale o tym dowiecie Się za jakiś czas... Postanowiłem Wam pokazać moje boleniówki które mam nadzieje dadzą mi ładne Bolasy Woblerki strugam ręcznie z twardej modelarskiej balsy. Długość około 8.5-9cm, waga około 15g. Drut 0.8mm przez całość zaklejony klejem dwuskładnikowych + 9 warstw domaluxa. Pozostało tylko wkleić stery, założyć mocne kółka łącznikowe + kotwiczki gamakatsu 13B, poustawiać iii ... Mam nadzieje że już niedługo posmakują je bolenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Robisz 10 lat i dopiero teraz to pokazujesz? Super wobki . Jo tak 3maj."Witamy" Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Masz może na sprzedaż ,jakieś jaźiowo-pstrągowe? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Masz może na sprzedaż ,jakieś jaźiowo-pstrągowe? . Z małych jazióweczek 1.5cm/1g coś by się znalazło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Pokaż jazióweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Nawet się nie pochwaliłeś A szukałem dobrego hand-made na bolenie do sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Woblerki przyszły,tak bym rzekł,w przenośni .Tak że wszystko ok. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi