zander58 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Czy to już kosmos? http://allegro.pl/daiwa-m-bran-ags-87ml-u-s-c-2-60m-7-30g-i5314750141.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Zawsze możesz łowić Kongerem Spirado Myślę, że to nie kosmos. Cena od zawsze jest wyznacznikiem jakości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus2 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Kurde droższa od mojego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Masz tani samochód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Mialem w rekach przedwczoraj agsa za okolo 600 euro. Nie powalil mnie na kolana. Stojacy obok czarny ilex nie pomne modelu w podobnej cenie sprawial lepsze wrazenie. Do tego nadlewki lakieru przy stopkach przelotek. Moim prywatnym zdaniem nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Zawsze mozna samochod wymienic za wedke A ta wedka to juz przeciez pare lat dostepna na rynku. Edytowane 1 Maja 2015 przez Del Toro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 mialem okazje kiedys polowic kolegi wczesniejszym modelem nie powalil na kolana no chyba ze cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 A kto bogatemu zabroni? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Czy to już kosmos? http://allegro.pl/daiwa-m-bran-ags-87ml-u-s-c-2-60m-7-30g-i5314750141.html czy aby? http://moto.gratka.pl/tresc/fiat-126-swap-1-2-75-km-17766465.html#996fa3640a81bb0d,1 Edytowane 1 Maja 2015 przez zander58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 czy aby? http://moto.gratka.pl/tresc/fiat-126-swap-1-2-75-km-17766465.html#996fa3640a81bb0d,1Skisłem po przeczytaniu ogłoszenia. Ten "komputer" to pewnie kalkulator wrzucony pod maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Dlaczego? Uważasz, że silniki 1.2 litra nie mogą mieć komputera? Nie widzę w tym nic dziwnego akurat. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Skisłem po przeczytaniu ogłoszenia. Ten "komputer" to pewnie kalkulator wrzucony pod maskę Przy każdym elektronicznym wtrysku paliwa jest komputer (tzn sterownik) sterujący ilością podawanej dawki w cyklu wtryskowym. Taki sterownik może też na zasadzie podciśnienia (np: VW Digifant) odczytywać spalanie i pokazywać je na zintegrowanym wyświetlaczu. Do tego można podłączyć np. czujnik temp. oleju, termometr zewnętrzny itd. Takie zestawy z całą wiązką można bez problemu przełożyć do każdego samochodu a wyświetlacz wkomponować w oryginalny licznik. Skisnąć można, ale od obecności ludzi bez wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi