bazyloss Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Orientujecie się czy to realny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebson Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Zdaje się że przewiercił na wylot wsawił szpilki i zaspawał po obu stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 No to teraz już nie puści ,chyba że razem ze spodziną - dobra robota!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 jak dla mnie nie do końca, cały element jak i spawy są wg mnie szlifowane, a nie wytrawione, zamiast spawać mógł dać nity nierdzewne zrywalne, ja właśnie chciałem uniknąć takie roboty, teraz, to nie wiadomo jak będzie z korozją katalityczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bazyloss
Orientujecie się czy to realny problem ?
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi