TomaszKKK Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 poszukuje schematu w/w kołowrotka,posiada ktoś???proszę o wrzucenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek82 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam też miałem ten problem więc zadzwoniłem do serwisu daiwa i poprosiłem ich o schemat obrazu mi go wysłali niestety nie jest on w 100 %czytelny bo kiepsko go zeskanowali jak wrócę do domu to postaram się go wrzucić.... jeśli będę potrafił bo jestem nowy na 5ym forum...lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Jest dział poświęcony naprawie (naprawa , tuning , majsterkowanie) kolowrotków , tam są różne schematy , może warto zajrzeć Edytowane 18 Maja 2016 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 wrzucilem w schematy http://jerkbait.pl/topic/7546-schematy-ko%C5%82owrotk%C3%B3w-oraz-multiplikator%C3%B3w/page-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi