Szymon3069 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Cześć! Mam na imię Szymon i mam 15 lat, przygodę z obrotówkami zacząłem stosunkowo niedawno kiedy to zdałem sobie sprawę, że te sklepowe przejadły się moim pstrągom, kolejnym ważną sprawą która skłoniła mnie do ich wykonywania to oryginalność, niepowtarzalność, skuteczność i cena Wykonuje je z najlepszy materiałów - w całości mosiężne + nierdzewny drut Od czasu do czasu można je dorwać na giełdzie (dziele się nimi w atrakcyjnych cenach) rozdawanie ich na testy w moim przypadku jest niemożliwe - zwyczajnie nie mam na to pieniędzy Wszystkie chodzą bez zarzutu i co najważniejsze łowią! łowią! i jeszcze raz łowią! Wczorajszy wypad na pstrążki zakończył się 17 szt w przedziale 17-44cm wszystkie na moje blaszki, jestem z nich dumny Oto kilka zdjęć obrotówek: A to niektóre rybki które na nie złowiłem Będę tutaj wstawiał zdjęcia obrotówek które robię, ryby które złowiłem na nie, i ogółem...Zapraszam do rozmowy! Edytowane 30 Maja 2015 przez Szymon3069 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Witaj Piękne obrotówki i jak widać łowne Pozdrawiam Filip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Witaj Piękne obrotówki i jak widać łowne Pozdrawiam FilipOj łowne, łowne niedługo będę miał parę sztuk do oddania na testy A jak na razie czekam na kolejne elementy Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Muszę teraz ogarnąć Twoje jigi na testy .. Trochę się rozchorowałem .. Działaj , działaj !! Śledzę wątek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Hej! W środę przychodzi mi kolejna paczka ! Tym razem obrotówki 2,3 srebrne i złote, młotkowane (łuska) i gładkie napisze troszkę co zrobić aby nasza obrotowka prawidłowo pracowała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Napisz, napisz Bo moje jak nie pracowały tak nie pracują :DPowodzenia i zgłaszam się na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Zabieramy się do pracy ...80 szt ... ufff połowa pojedzie dla was! Za chwile na giełdzie Napisze co nieco niedługo bo jak na razie szkola jest i...pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Hej!Dziękuję wszystkim za miłe słowa niestety na pirv dotyczące moich obrotówek na przyszłość proszę pisać tutaj aby każdy mógł je poczytać Ja zabieram się do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Powiem ci ze wziąłbym je w obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Powiem ci ze wziąłbym je w obroty haha wiesz zawsze jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Cześć! Kolejna partia wykonana i juz mają na koncie po 2 pstargi Miałem napisać co zrobić aby nasz blaszka prawidłowo pracowała jest to bardzo ważne jedno słowo BLASZKA MUSI BYĆ ODPOWIEDNIO WYWAŻONA Na chłopski rozum ... korpus nie może być za duży niż paletka i inne elementy, wszystko musi być spasowane Nasza blaszka juz się kręci, teraz co zrobić aby pracowała lepiej ?Jak dla mnie podstawą jest spłaszczone oczko (te za które przyczepia się agrafką/linkę) zauważyłem ze przy "idealnie okrągłych" potrafi nasz blaszka gasnąć Następnie materiały Tz:nnasz blaszka w całości powinna być miedziana, każdy element (ooczywiście poza drutem i kotwiczkami ) Samo to daje dobre wyważenie, i po tych kilku zabiegach blaszka powinna kręcić się jak talala A tu ostatnie wypociny troszkę ponad 80 szt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Zwykłe, proste ale takie są najlepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 No ładne ładne W przyszłym miesiącu pewnie kilka szt przytulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 No ładne ładne W przyszłym miesiącu pewnie kilka szt przytulę.do tego czasu na pewno dojedzie jeszcze kilka innych modeli będzie w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Hej!Właśnie opracowałem nowy korpus koszt jego wykonania ( jednej sztuki ) to może 2gr? A wygląda naprawdę fajnie i "pro" Jeśli wszystko się uda będzie dostępny we wszystkich wariacjach kolorystycznych jak i mieszanych (zielono-fioletowo-czarny itd. ...)A oto on: Edytowane 9 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Fajnie to wygląda.To w takim wypadku śpiesz się śpiesz z tymi nowymi modelami - w czerwcu zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Fajnie to wygląda.To w takim wypadku śpiesz się śpiesz z tymi nowymi modelami - w czerwcu zamawiam.najprawdopodobniej we czwartek będą gotowe blaszki na nim (nowym korpusie) (prototypy) srebrne z żółtymi koralikami i srebrne z pomarańczowymi koralikami Pstrągi będą gryzły, oj będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 najprawdopodobniej we czwartek będą gotowe blaszki na nim (nowym korpusie) (prototypy) srebrne z żółtymi koralikami i srebrne z pomarańczowymi koralikami Pstrągi będą gryzły, oj będą I jeszcze wymieniam kotwice na VMC do tej pory kupowałem takie (nie firmowe) ale dobre, mocne! Te ponoć są lepsze, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Siema!Oddam 4szt blaszek dla 2 użytkowników na testy, każdemu po 2 szt Kto pierwszy ten lepszy ! Wyślę jutro priorytetem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłaszam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 I ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) pisze się na testy.. edit. nie zauważyłem na telefonie drugiej strony, może następnym razem Edytowane 11 Maja 2015 przez tobiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Panowie lecą do was takie zestawy wysyłam jutro priorytetem wiec będą szybciutko, proszę was o jedno przetestujcie mi je porządnie jeśli coś na nie złowicie, wstawiajcie zdjęcia do wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) pisze się na testy.. edit. nie zauważyłem na telefonie drugiej strony, może następnym razem się nie bój jak będę coś miał to się odezwę Edytowane 11 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Akurat takie jak wysyłasz to od Ciebie mam jade właśnie porzucac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi