rybson Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 WAŻNA INFORMACJA! Wiele osób pisze do mnie o obrotówki, zazwyczaj z zamiarem ich kupienia.Oczywiście jest taka możliwość ale!... Jeśli ktoś chcę obrotówki pod zamówienie czyli: taki kolor, taka długość, taki chwost, koralik, tu takie a tam takie to nie będę komuś robił 4-6szt...Minimum 12-15szt.Zawsze można się umówić z kolegami z forum i do dzieła To tak dla sprostowania sprawy Jak na razie w planach mam obrotówki na korpusie ANOS mosiezne-roz-1_84.jpg roz. 2,3,4 , najprostszy i najtańszy model jaki jest u mnie Kilkanaście będzie z czerwonym chwostem i czerwonym koralikiem a reszta w standardzie czyli koraliki różnego koloru Inteligentnym strzemiączkiem zajmiemy się później Te z chowstem i koralikiem będą dobre na okonie i szczupaki Mój kuzyn przed wczoraj złowił okonia 43cm na tą błystkę uzbroił ją w kotwice z czerwono-żółtym chwostem 087.jpgJednak dzisiejsza młodzież nie ogranicza się Popieram i tak trzymaj Twoje korpusy z cyny są czy ołowiu ??? Chodzi mi o drut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Jednak dzisiejsza młodzież nie ogranicza się Popieram i tak trzymaj Twoje korpusy z cyny są czy ołowiu ??? Chodzi mi o drutNa pewno nie ołów chyba cyna wiem tylko tyle że nierdzewny i jest miękki (taki ma być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Szymon, a gdzie się w niego zaopatrujesz?Pozdrawiam,Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Szymon, a gdzie się w niego zaopatrujesz?Pozdrawiam,WojtekPoszedł PW PS: Chwila przerwy będzie bo musze mieć czas żeby połowić coś Może w następnym tygodniu będą nowe modele Póki co testujemy Jakoś teraz na dniach będę robił zamówienie, jeśli ktoś chce jakieś obrotowki pisać pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Dotarły dziś do mnie obrotówki od kolegi Szymona, oczywiście zgodnie z zamówieniem. Pozwoliłem sobie je uzbroić w kotwiczki od wszystkim znanego na forum kolegi KogutFishing i taki to uzyskałem efekt. Teraz tylko muszę je przetestować. Szymon wirówki są super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) No no, chwosty ładne jak dla mnie druga od prawej jest na maxa nie proporcjonalna ale kolega taką chciał wiec... Edytowane 21 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Obrotówki łowne, ale już zostały mi tylko 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Obrotówki łowne, ale już zostały mi tylko 2 sztuki Trzeba zamówi nowe ja sobie dzisiaj ukręciłem coś takiego na duże okonie i pstrągi Ja miotam i testuje moje obrotówki takim zestawem a Wy jakiego używacie do łowienia moimi obrotówkami? (pytam z ciekawości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 A ja Twoimi obrotówkami macham SG parabellum + Ryobi artica,Jak longi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 A ja Twoimi obrotówkami macham SG parabellum + Ryobi artica,Jak longi?Miałem Parabellum 0-7g fajna wedka Musze mieć kasę na kolejne zamówienie dlatego wstawiłem obrotowki na giełdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Ajj Szymonie przez to ze mi pisałeś o tym parabellum się pomyliłem ja mam SG mpp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Każde nowe co pokazujesz to mi się podobają też jestem ciekawy jakie longi zrobisz A ja łowie cormoran motala i daiwa legalis 2000SH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Każde nowe co pokazujesz to mi się podobają też jestem ciekawy jakie longi zrobisz A ja łowie cormoran motala i daiwa legalis 2000SH Z longami jeszcze troszkę poczekać muszę Widzę że wszyscy korbami łowią nikt multikiem? ja już pół roku temu rzuciłem spina Chwilowo (najprawdopodobniej) będą złote roz. 2 na korpusach anos + czerwony koralik + chwost czerwony i takie same tylko na paletkach srebrnych roz.3 Chwosty będą oczywiście od kolegi Filipa ew: jeśli ktoś chce longi to na zamówienie, bo jak na razie nie mam w planach ich robić Edytowane 23 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Multikiem niegdy nie łowiłem i jakoś mnie nie ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Multikiem niegdy nie łowiłem i jakoś mnie nie ciągnie A może spróbuj dobra zabawa ja lecę teraz na klenia w dół rzeki chodź woda duża (już się troszkę oczyściła ale i tak nie będzie fajerwerków (tak mi się zdaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 A może spróbuj dobra zabawa ja lecę teraz na klenia w dół rzeki chodź woda duża (już się troszkę oczyściła ale i tak nie będzie fajerwerków (tak mi się zdaje) U mnie też duża woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 U mnie też duża woda Duża, brudna ale ryby są Są dni kiedy ryby biorą na woblery, w inny dzień na gumy, w jeszcze inny na obrotówki Ale! są takie dni kiedy ryba bierze tylko na Obrotówki HandMade by Szymon3069 miałem iść w dół rzeki ale dupa... nie przejdę (za wysoka woda) więc idziemy do góry mijam szybki nurt, wodospady i dochodzę do takiego zacisza pierwszy rzut Salmo Bullhead 4 i ryba startuje ale nie uderza szybka wymiana na moją obrotówkę drugi rzut i jest maluch Później był jeszcze taki pod 40cm ale się spiął Wieczorem ruszamy powtórnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 I jeszcze jedna tym razem na Anos roz.4 rzut pod wodospad atakował chyba 5 razy (nie trafił) i dopiero pod nogami zaatakował I jak widać wyło mu dane poznać się bliżej z wydrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Dzisiaj również coś tam było jedne mały potokowiec i waleczny tęczak!Oczywiście na obrotówkę ANOS + paletka roz.4 Edytowane 30 Maja 2015 przez Szymon3069 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Gratki Szymon !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) I skończyło się łowienie woda, jej stan prawie powodziowy wiec... może w weekend coś potestuje nad stawami Jak na razie sam nie wiem jaka blaszkę robić myślę nad czymś innym, nowym itd... może coś pomożecie? Mam fajny pomysł Kilku pierwszych użytkowników którzy napiszą jaka obrotowke chcą (jakie elementy) jakie zrobię (w razie czego będą mogli je odkupić) , jak nie to zostają dla mnie Pozdrawiam! Edytowane 27 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Tak samo Białystok. Deszcz deszcz i deszcz. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Tak samo Białystok. Deszcz deszcz i deszcz. ????W dzień nie pada, w nocy dopiero ... ale jest tego wszystkiego jeden plus! Zawsze po wielkiej wodzie przynajmniej u mnie są wielkie ryby nie wiem przychodzą z wodą ? Może wtedy wykorzystują sytuacje i idą w górę rzeki ? Edytowane 27 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Trzeba 3mac kciuki, żeby ta ryba szła w góre prosto w nasze miejscówki. Edytowane 27 Maja 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Trzeba 3mac kciuki, żeby ta ryba szła w góre prosto w nasze miejscówki. Tak się składa że za moim domem jest duża tama (sztuczny wodospad) tam zatrzymują się wszystkie ryby które płynęły w górę rzeki wiec jest ich pod dostatkiem (chodź jeszcze wyżej tez są) niektóre pokonują ten wodospad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi