zetika16 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Szymek... jest sprawa... przyszły mi obrotówki od Ciebie... wielkość szczupakowa. Ale drut na stelaż jak z kleniowej. Sugestia.... zastosuj grubszy drut... Pracy jeszcze nie sprawdzałem. Ciekawi mnie bardzo... Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Szymek... jest sprawa... przyszły mi obrotówki od Ciebie... wielkość szczupakowa. Ale drut na stelaż jak z kleniowej. Sugestia.... zastosuj grubszy drut... Pracy jeszcze nie sprawdzałem. Ciekawi mnie bardzo... Moim zdaniem jest ok 0,8 to taki uniwersał Praca nie ma co się zastanawiać bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Prace napewno sprawdzę i opiszę ... jednak do grubości drutu... cóż mamy inne zdania nie lubię jak obrotówki wyginaja się łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 elementy mi nie wejdą na grubszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 To elementy trzeba zmienić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Hej!Miałem chwile przerwy, koniec roku itd... aloe ruszamy dalej! Na pierwszy ogień zrobiłem kilkanaście sztuk takich jak na zdjęciu z różnymi kolorami koralików Mam troche paletek w rozmiarze 00 i następnie nimi się zajmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Cześć!Konkurs!Do wygrania obrotówki oczywiście! Więcej informacji https://www.facebook.com/wedkarstwocastingowe/posts/1633308976881266 Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba2210 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Szymon3069 Widzę że moje okolice i nawet rocznik podobny Błystki bardzo mi się podobają Wiem jakie są pstrągi koło Sącza lubią takie zwykłe (skuteczne) obrotóweczkiPozdrawiam i oczywiście OBSERWUJE Edytowane 30 Czerwca 2015 przez seba2210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 W weekend fajnie połowiłem małe pstrągi na twoją obrotówkę. Złota paletka, i dlugi korpus. Po operacji splaszczenia paletki kręciła się jak szalona Wcześniej była do ,,dupy'' Dawaj do nich bardziej płaskie paletki bo na prawde są łowne.Wkrótce zgłoszę się po następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 W weekend fajnie połowiłem małe pstrągi na twoją obrotówkę. Złota paletka, i dlugi korpus. Po operacji splaszczenia paletki kręciła się jak szalona Wcześniej była do ,,dupy'' Dawaj do nich bardziej płaskie paletki bo na prawde są łowne.Wkrótce zgłoszę się po następne Teraz już sam klepie i są idealne mam małą przerwę bo dużo jestem na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Prace napewno sprawdzę i opiszę ... jednak do grubości drutu... cóż mamy inne zdania nie lubię jak obrotówki wyginaja się łatwoPrace sprawdziłem razem z kumplem (połowę dałem jemu) ... Powiem tak.. Kręcą się jak by chciały a nie mogły...Reasumując szału nie ma d**y nie urywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Prace sprawdziłem razem z kumplem (połowę dałem jemu) ... Powiem tak.. Kręcą się jak by chciały a nie mogły...Reasumując szału nie ma d**y nie urywa...sprawdziłeś na innym drucie? być może... 0,8 był odpowiedzi i wtedy kręcą super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Nie sprawdzalismy na takim jaki był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 No to szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 No to szkoda Spoko podejście do tematu.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Prace sprawdziłem razem z kumplem (połowę dałem jemu) ... Powiem tak.. Kręcą się jak by chciały a nie mogły...Reasumując szału nie ma d**y nie urywa...zanim zacząłem robic obrotki ,moje pierwsze wyglądały tak jak Szymona(bez urazy) i wszystkie moje pierwsze rozebrałem na czesci poniewaz (jak Tomek napisał) one nie kręciły się.. do robienia paletek najlepiej posiadac wykrojnik. jezeli nie masz wykrojnika- miec jakies szablony, temat rzeka.. Edytowane 30 Lipca 2015 przez russian80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Mam obrotówki od Szymona i co zauważyłem to super latają, kręcą słabiej, może to wina złego profilu skrzydełka, może drutu, nie wiem, nie znam się, zauważyłem też że nie startują odrazu po zakręceniu korba i co gorsze byle kawałek roślinności całkowicie je stopuje z seryjnymi nie mam takich problemów a raczej miałem i miał nie będę bo pozbywam się wszelkich obrotówek, jednak woblery i wahadła są mniej zawodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 100% kształt paletki psuje wszystko... w tym przypadku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 100% kształt paletki psuje wszystko... w tym przypadku..Też mi się tak wydaje zły kształt paletki plus to ze wg mnie jest zbytnio przeciążona.... Sęk w tym ze są sprzedawane jako super przynęty... A takimi w moim odczuciu nie są.... Przynajmniej narazie.... A stwierdzenie twórcy "no to szkoda:(" w tym wypadku mnie rozwaliło całkiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Aha jeszcze jedno... Nie napisałem Ci tego aby Cię obrazić czy wysmiac... Chciałem abyś wiedział ze coś jest nie tak.... I zamiast "szkoda" wystarczyło napisać "sorry" ... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 I poprawić wykonanie, każdy się uczy i uczył na błędach i uwagach innych (uwagach w dobrym słowa znaczeniu, nie jako niezdrowa krytyka) więc trzeba to przyjąć na klatę i działać dalej poprawiając efekt swojej pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 kolega kiedys chciał te obrotki zamówic, ja mu odradz Też mi się tak wydaje zły kształt paletki plus to ze wg mnie jest zbytnio przeciążona....Sęk w tym ze są sprzedawane jako super przynęty... A takimi w moim odczuciu nie są....Przynajmniej narazie....A stwierdzenie twórcy"no to szkoda:(" w tym wypadku mnie rozwaliło całkiem.kiedys kolega chciał zamowic te blaszki,a ja mu odradziłem z powodu za duzego korpusu... bo poprostu blaszki na spokojnej wodzie "toną" przy wolnym prowadzeniu.. i nie myliłem sie... przerobiłem wszystko we własnym garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor73 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Spoko podejście do tematu.... Tomek, innego podejścia się nie spodziewaj Edytowane 30 Lipca 2015 przez razor73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor73 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) I poprawić wykonanie, każdy się uczy i uczył na błędach i uwagach innych (uwagach w dobrym słowa znaczeniu, nie jako niezdrowa krytyka) więc trzeba to przyjąć na klatę i działać dalej poprawiając efekt swojej pracy.i tu się zgadzam, ale po co pisać, ze sa super-hiper, sprzedawac a później wychodzi, ze to zwykla kichatrzeba uczciwie napisac, ze wirówki się nie kreca a nie naciagac kupującychmnie "twórca" łaskawie doradził popukać młotkiem w skrzydełko, buahahhahaha Edytowane 31 Lipca 2015 przez razor73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi