rybson Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Zobacz jak jest dodawane obciążenie przed obrotówką i jeśli kiedyś będziesz ooceniał efekt końcowy to i tak najistniejszą sprawą jest brak albo minimalne skręcanie żyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Zobacz jak jest dodawane obciążenie przed obrotówką i jeśli kiedyś będziesz ooceniał efekt końcowy to i tak najistniejszą sprawą jest brak albo minimalne skręcanie żyłkiNie skracają żyłki ani troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Warto zobaczyć http://www.pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/forum/54-drewutnia-tworcy-przynet-wedkarskich/14552-obrotowki-f-o-fredi W tym przypadku kształt korpusu zmniejsza ilość zaczepów A tu przykład jak kształt korpusu uniemożliwia kręcenia się całej wirówki przez co nie ma skręcania żyłki Kilka prostych rozwiązań samego korpusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Nieźle nie wiedziałem nigdy czegoś takiego Moje nie skracają żyłki (nie stosuje krętlików) przywiązuje do żyłki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Będę śledził Twój wątek i jak coś ciekawego mi przyjdzie do głowy to napiszę .Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Będę śledził Twój wątek i jak coś ciekawego mi przyjdzie do głowy to napiszę .Pozdrawiam TomekOk dzięki ja Twój również śledzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomiS Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Super obrotówki , ale brakuje mi w nich chwościków Ładne i widać skuteczne ....PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 http://xoomer.virgilio.it/cjbur/a_paletteInline.htmCoś o garbatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomiS Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Próbowałeś robić Szymonie duże obrotówki szczupakowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 http://www.splawik.com/lofiversion/index.php?t6761-50.htmlPoczytaj i oglądaj fotki kolegi Pawła. Wobler W1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Próbowałeś robić Szymonie duże obrotówki szczupakowe ?? Właśnie będę miał w poniedziałek roz.4 + czerwony chwost na kotwiczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Nie obijam się ale weekend robie sobie wolny będą gotowe w poniedziałek Edytowane 15 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Jak szaszłyk prawie haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Te nowe mi się bardzo podobają a jak wagowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Te nowe mi się bardzo podobają a jak wagowo?4-5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 To za jakiś czas pewnie coś się zamówi testowałeś już te nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) To za jakiś czas pewnie coś się zamówi testowałeś już te nowe? Oczywiście 1 wypad nad wodę 30min 1 pstrąg 36cm Jak dojedzie mi nowa wedka do UL CAST'A to przetestuje na kleniach jest taka kładka i pod nią jest masa tego od 10cm po takie byczki 40parę cm a od czerwca testy nad Dunajcu i jeziorze na okonie A szczupakowe to "Wy" musicie przetestować :D Ogólnie teraz planuje 2 nowe modele 1.Z inteligentnym strzemiączkiem (tak je sobie nazwałem) 2.Takie jak wyżej na zdjęciu tylko z czerwonymi koralikami i czerwonym chwostem na kotwiczce Pierwsze raczej pozycja 2 do zrealizowania 1 pozycją zajmę się może pod koniec maja A w czerwcu (koniec roku szkolnego) i wakacje idziemy na całego! Edytowane 16 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Z czerwonym koralkiem też bym przytulił do mojego pudełka, ale ja bym chciał bez chwosta i oczywiście te wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Cześć! Niedawno sprzedałem 5 obrotówek panu który zadzwonił z olx a dzisiaj odczytałem taką informacje! Może ma zdjęcie to wstawię Zdjęcie dla niedowiarków Edytowane 17 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Szaleją twoje obrotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Owoce dzisiejszej pracy Szczupakowa 15g 6cm I tak jak mówiłem roz 3 Fajnie to wygląda nie powiem że nie PS: dla wytwórców woblerów - łamiecie często stery w woblerach na kamieniach lub coś w tym stylu? Paletka od błystki obrotowej zda egzamin trudno ją złamać w rękach (wykonana z mosiądzu) fajnie wygląda i nadaje wobkowi dodatkowej fajnej pracy Z reszta zobaczcie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Oj będą u mnie łowiły. Świetne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) WAŻNA INFORMACJA! Wiele osób pisze do mnie o obrotówki, zazwyczaj z zamiarem ich kupienia.Oczywiście jest taka możliwość ale!... Jeśli ktoś chcę obrotówki pod zamówienie czyli: taki kolor, taka długość, taki chwost, koralik, tu takie a tam takie to nie będę komuś robił 4-6szt...Minimum 12-15szt.Zawsze można się umówić z kolegami z forum i do dzieła To tak dla sprostowania sprawy Jak na razie w planach mam obrotówki na korpusie ANOS roz. 2,3,4 , najprostszy i najtańszy model jaki jest u mnie Kilkanaście będzie z czerwonym chwostem i czerwonym koralikiem a reszta w standardzie czyli koraliki różnego koloru Inteligentnym strzemiączkiem zajmiemy się później Te z chowstem i koralikiem będą dobre na okonie i szczupaki Mój kuzyn przed wczoraj złowił okonia 43cm na tą błystkę uzbroił ją w kotwice z czerwono-żółtym chwostem Edytowane 19 Maja 2015 przez Szymon3069 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Szymonie na moją rzeczkę potrzebuje longi! Działaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Kolega @tobiasz dobrze pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi