5384 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Hej Jak obstawiacie walkę stulecia/tysiąclecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Mayweather na punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Manny - KO w dziesiątej rundzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 To dzisiaj ??? &jest gdzies transmisja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 ..KO raczej nie będzie, to starzy wyjadacze..oby sędziowie nie rozdali kart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Nie wiem kto wygra, ale obstawiam wynik bez KO, który wzbudzi duże kontrowersje i natychmiastowe negocjacje w sprawie rewanżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 To dzisiaj ??? &jest gdzies transmisja??TVP1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 TVP1 Polsat około 3 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 ...ciekawe na którą ustawić budziki na walkę główną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakowy1 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Gdzieś czytałem, że nie wyjdą do walki wcześniej jak o 4.45 naszego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbo Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 PAC MANN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Gdzieś czytałem, że nie wyjdą do walki wcześniej jak o 4.45 naszego czasu. Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Gdzieś czytałem, że nie wyjdą do walki wcześniej jak o 4.45 naszego czasu....czyli można pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Walka główna 4:55.Można się trochę kimnąć!TVP 1 i TVP sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Nie wyobrażam sobie stawiać na kogoś niż innego niż ''mój faworyt'' , któremu kibicuję z całego serca - PACMAN ! - oczywiście będzie ciężko Edytowane 2 Maja 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Jestem za Manny'm, ale Floyd to szczwany lis i nie da sobie zrobić krzywdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Walka główna 4:55.Można się trochę kimnąć!TVP 1 i TVP sport. O tej godzinie zaczyna się transmisja więc myślę że do pierwszego gongu jeszcze z pół godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Już od 4:30 będe czatował:-)Małe śniadanko,kawka.Mam nadzieję że skończą się czasy panowania Floyda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ja również jestem za PACMANEM Budzik nastawiony na 4:30 i do zobaczenia na gali W TVP 1 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 only Floyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ciężko było ale wstałem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Gdzieś czytałem, że nie wyjdą do walki wcześniej jak o 4.45 naszego czasu.No racja... Już piąta a ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Wstajemy, zaraz się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Miałem jechać na ryby a siedzę przed telewizorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Show mysi być...dobra godzina spania w plecy zanim skrzyżują rękawice.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi